Τέλος στα κλιματιστικά από επιχειρήσεις λόγω του «ηλεκτροσόκ» στις τιμές!

Προτιμούν τον καύσωνα από τους υψηλούς λογαριασμούς 

κλιματιστικα΄

H Eυρώπη προσδένεται για ανώμαλη προσγείωση στη διαφαινόμενη ενεργειακή κρίση του φθινοπώρου.Την ίδια στιγμή, χιλιάδες νοικοκυριά προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος των λογαριασμών ρεύματος περιορίζοντας την κατανάλωση, ενώ πολλοί επαγγελματίες δηλώνουν στην κάμερα του ΣΤΑΡ ότι κάνουν οικονομία μέχρι και στο κλιματιστικό εν μέσω καλοκαιριού.

Σκρέκας για ενέργεια: Στήριξη σε νοικοκυριά-επιχειρήσεις για όσο χρειαστεί

Προτιμούν τον καύσωνα από το... «ηλεκτροσόκ» 

«Δεν ανοίγω ποτέ το κλιματιστικό. Προσπαθω να κάνω οικονομία. Για να μη μου έρθει και εδώ μπούμερανγκ, όπως ήρθε και στο σπίτι,  1.00 ευρώ σε μια οικία που ούτε καν είμαι εκεί, γιατί όλη μέρα είμαι στο γραφείο» δηλώνει στην κάμερα του Star η Όλγα Σινιάρη που διατηρεί φοροτεχνικό γραφείο.    Προσθέτει μάλιστα ότι μόνο μία φορά έχει ανάψει φέτος το καλοκαίρι.   

Ο γεωπολιτικός αναβρασμός και τα σπριντ στις τιμές του φυσικού αερίου φέρνουν σε πρώτο πλάνο την εξοικονόμηση ενέργειας. Στην Ελλάδα είναι ένας τρόπος για να αντέξουν οι επιχειρήσεις. 

Σε πολλά καταστήματα οι επαγγελματίες κρατούν τις πόρτες ορθάνοιχτες, όχι μόνο για να υποδεχτούν τους πελάτες αλλά και για να μπαίνει αέρας και να δροσίζεται ο χώρος!

Καταφύγιο για την Ελλάδα ο λιγνίτης για να μην εκτιναχθεί η τιμή στο ρεύμα

«Ανάσα» στις χρεώσεις του Ιουλίου - Ανησυχία για τις φθινοπωρινές αυξήσεις 

H μηνιαία έρευνα του hepi για τα νοικοκυριά έδειξε ότι η τιμή του ρεύματος στην Αθηνά  έπεσε περίπου 7% στις αρχές Ιουλίου. Ωστόσο, πολλοί καταναλωτές ανησυχούν μήπως οι λογαριασμοί  πάρουν φωτιά το φθινόπωρο, μετά το θρίλερ με το ρωσικό αέριο. 

ΡΑΕ: Τουλάχιστον τρεις πάροχοι ελέγχονται για παραπλανητικές διαφημίσεις 

Tην ίδια στιγμή τουλάχιστον τρεις πάροχοι ενέργειας πήραν παράταση μέχρι τη Δευτέρα 8 Αυγούστου για να αναμορφώσουν διαφημιστικές αναρτήσεις και σποτ, όπου φέρονται να παρουσιάζουν ως δική τους έκπτωση την κρατική επιδότηση στο ρεύμα. 

Γερμανία: προετοιμαζόμαστε για ενεργειακή καταστροφή

Την ίδια στιγμή η Γερμανία προετοιμάζεται για ενεργειακό Αρμαγεδδώνα, αφού θα χρειαστεί να μειώσει την κατανάλωση φυσικού αερίου περισσότερο από κάθε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Γερμανία: Αντιμέτωπη με ακρίβεια και ενεργειακή κρίση η χώρα

Το Βερολίνο θα πρέπει να  εξοικονομήσει 10 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου από τώρα έως τον Μάρτιο του 2023. Περίπου όσο καίνε τον χρόνο 5 εκατομμύρια τετραμελή νοικοκυριά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top