Επίδομα Βενζίνης: «Βούλιαξε» η πλατφόρμα αιτήσεων - Προβλήματα σύνδεσης  

Πώς θα πάρετε την επιδότηση βήμα – βήμα  

Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα για την επιδότηση των καυσίμων και το ενδιαφέρον για πρώτη ημέρα είναι πολύ μεγάλο με αποτέλεσμα να παρατηρούνται παροδικά προβλήματα σύνδεσης τις τελευταίες ώρες. 

 

προβλήματα σύνδεσης στην πλατφόρμα

Η ένδειξη που είδαν στις οθόνες του υπολογιστή τους αρκετοί χρήστες τις τελευταίες ώρες, όταν προσπάθησαν να υποβάλουν αίτηση για το επίδομα καυσίμων      

Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως μετέδωσε ο Γιώργος Σαραντάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη  Μάρα Ζαχαρέα, ότι  η πλατφόρμα για την επιδότηση των καυσίμων άνοιξε το πρωί και μέχρι το απόγευμα είχαν γίνει πάνω απο 120.000 αιτήσεις.

Επίδομα καυσίμων: Πώς εκδίδετε την ψηφιακή κάρτα στο gov.gr

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ανάλογα με τον τελευταίο αριθμό του Α.Φ.Μ. κάθε δικαιούχου. Σήμερα υποβάλουν αίτηση όσων το Α.Φ.Μ.  λήγει σε 0, 1, 2 και συνεχίζεται η υποβολή τις επέμενες μέρες με τον ίδιο τρόπο. 

Fuel Pass: Ξεπέρασαν τις 100.000 οι αιτήσεις για το επίδομα καυσίμων

Δικαιούχοι είναι μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι όμως έχουν ετήσιο εισόδημα έως 30.000 ευρώ.

Πώς θα πάρετε το επίδομα καυσίμων  

Στην εφαρμογή fuel pass στο gov.gr θα σας ζητηθούν οι κωδικοί  του TAXIS NET και φυσικά θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Επίδομα καυσίμων: 10 + 1 ερωτήσεις για το Fuel Pass - Το ποσό και η αίτηση

 Υπάρχουν δύο τρόποι για να πάρετε το επίδομα: είτε με άυλη προπληρωμένη κάρτα είτε με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top