Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και κρεοπωλεία τη Μεγάλη Παρασκευή

Το ωράριο λειτουργίας το Μεγάλο Σάββατο

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλo Σάββατο. Τι ώρες θα είναι ανοιχτά σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία. Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου, τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν πιο αργά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Συγκεκριμένα, θα λειτουργούν από τις 13:00 μέχρι τις 20:00.

Το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 8:00 - 19:00.

Κλειστά θα παραμείνουν την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.

σούπερ μάρκετ ωράριο λειτουργίας

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Τη Μεγάλη Παρασκευή (22/4) τα μαγαζιά προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 13:00 μέχρι τις 19:00 και το Μεγάλο Σάββατο (23/4) από τις 9:00 έως τις 15:00.

Το ίδιο ωράριο προτείνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με μια μικρή διαφορά σε ό,τι αφορά στο ωράριο του Μεγάλου Σαββάτου που προτείνεται να είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Για τα μεγάλα καταστήματα, τα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες καταστημάτων, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) ανακοίνωσε ότι για τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 21:00 και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9:00 έως τις 20:00.

Την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου και τη Δευτέρα του Πάσχα 25 του μήνα τα καταστήματα δεν λειτουργούν.

ωράριο καταστημάτων τη Μεγάλη Παρασκευή

Το ωράριο λειτουργίας των κρεοπωλείων τη Μεγάλη Παρασκευή 

Από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 7:30 το βράδυ επιτρέπεται η λειτουργία των κρεοπωλείων τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλιου.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ανακοίνωσή της ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, σήμερα η λειτουργία των κρεοπωλείων επιτρέπεται από τις 7:30 έως τις 19:30.

κρεοπωλεία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top