Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Iανουαρίου του ΕΦΚΑ τον Δεκέμβριο

Η πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων ανά κατηγορία ασφαλισμένων

ευρώ χρήματα

Από τις 20 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο e -ΕΦΚΑ ότι θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Ιανουαρίου του 2022.    

ΕΦΚΑ: Μεγάλες αλλαγές και πρόσληψη στελεχών από τον ιδιωτικό τομέα

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 2ας  Δεκεμβρίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων: 

ΕΦΚΑ: Καθιερώνονται τα ηλεκτρονικά ραντεβού

Οι ημερομηνίες καταβολής συντάξεων ανά κατηγορία ασφαλισμένων και φορέα ασφάλισης:   

•    Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

•    Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

•    Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

•    Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top