Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Ξεκινούν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021

Πόσο θα διαρκέσουν – Ποια Κυριακή θα είναι ανοικτά τα καταστήματα       

εκπτώσεις μάσκες

Ξεκινούν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, της φθινοπωρινής περιόδου.

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Συγκεκριμένα το δεκαπενθήμερο των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων θα διαρκέσει φέτος από την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2021. Τα καταστήματα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου έχουν τη δυνατότητα να είναι ανοικτά  και να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο  11:00  - 18:00, όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος υπενθυμίζει επίσης ότι κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης. 

Έρευνα Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών: Πτώση τζίρου για τη μεγάλη πλειοψηφία    

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, απευθυνόμενος στους καταναλωτές, με την ευκαιρία της έναρξης των ενδιάμεσων εκπτώσεων,  δηλώνει ότι όλες οι εμπορικές αγορές της Αθήνας παραμένουν ασφαλείς, τα καταστήματα με πραγματικό αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να τηρούν ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας και καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν όσο μπορούν την αγορά, εκμεταλλευόμενοι τις μειωμένες τιμές των προς διάθεση προϊόντων.

Απευθυνόμενος στους εμπόρους  ο κ. Καφούνης τους διαβεβαιώνει ότι ο Εμπορικός Σύλλογος, με γνώμονα την απαίτηση του συνόλου των επιχειρηματιών αλλά και των φορέων εκπροσώπησης των καταναλωτών της χώρας, εμμένει στο αίτημα του για άμεση κατάργηση του παρωχημένου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες παρά τις  διαβεβαιώσεις των αρμοδίων δεν έχουν ακόμα καταργηθεί.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top