Έκτακτο επίδομα 3.000 ευρώ ανά επιχείρηση και 1000 ευρώ ανά εργαζόμενο

Το ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής

Την έκτακτη επιδότηση για το λιανεμπόριο εξήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής

Έκτακτη κρατική στήριξη θα λάβουν οι επιχειρήσεις και εργαζόμενοι στον κλάδο λιανικού εμπορίου των περιοχών που παρέμειναν σε αυστηρό lockdown την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Συντάξεις Απριλίου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμών

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής εξήγγειλε ότι οι επιχειρήσεις του συγκεκριμένου κλάδου που παρέμειναν κλειστές στις εορτές και δεν μπορούσαν να δουλέψουν ούτε με το σύστημα του click away θα λάβουν εκτάκτως 3.000 ευρώ η κάθε επιχείρηση και 1.000 ευρώ ο κάθε εργαζόμενος.

Καταβάλλονται την Παρασκευή οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού

«Θα υπάρξει επιδότηση στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου σε περιοχές που ήταν κλειστές στην περίοδο εορτών και δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν ούτε με μέθοδο click away» είπε ο κ. Γεωργιάδης.


Ρύθμιση οφειλών – 2η ευκαιρία για επιχειρήσεις: Ξεκίνησε η διαδικασία 

Οπως διεκυκρίνισε «μιλάμε για περιοχές της Δυτικής Αττικής, όπως Ελευσίνα, Ασπρόπυργος κ.α. ή η περιοχή της Κοζάνης που ήταν σε σκληρό lockdown. Θα λάβουν έκτακτη επιχορήγηση - όχι επιστρεπτέα ή δάνειο – 3.000 ευρώ ανά επιχείρηση και 1.000 ευρώ ο κάθε εργαζόμενος. Αυτές οι επιχειρήσεις θα έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση και στήριξη από την κυβέρνηση» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top