Εξοικονομώ-Αυτονομώ: Στις 2 Μαρτίου αρχίζει η υποβολή δικαιολογητικών

Τι θα γίνει με τις αιτήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως «ειδική περίπτωση»

σπίτια

Την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 στις 10:00 αναμένεται να ενεργοποιηθεί στο πληροφοριακό σύστημα του Προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» η φάση υποβολής δικαιολογητικών που είναι ενιαία για όλους τους τύπους αίτησης και ανεξαρτήτως περιφέρειας.

Νέο Εξοικονομώ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για πολυκατοικίες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος, υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις που έχουν λάβει αριθμό πρωτοκόλλου υποβολής και βρίσκονται σε κατάσταση «Υποβολής Δικαιολογητικών» θα λάβουν προθεσμία 30 ημερών κατά την οποία θα πρέπει να αναρτηθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Τι ισχύει για τις αιτήσεις που χαρακτηρίζονται ως «ειδική περίπτωση»

Για τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί αλλά έχουν χαρακτηριστεί ως «ειδική περίπτωση» υποβολής θα πρέπει να προηγηθεί ο έλεγχός τους και επομένως αυτές δεν θα ενταχθούν τώρα στη φάση υποβολής δικαιολογητικών.

Επίσης, η υποβολή αιτήσεων τύπου Α και Β για πολυκατοικίες στην πλατφόρμα του προγράμματος θα είναι διαθέσιμη ως την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 14.00. Με το πέρας της περιόδου υποβολής δικαιολογητικών, όπως αυτή περιγράφεται παραπάνω, και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι, η υποβολή αιτήσεων για πολυκατοικίες θα ενεργοποιηθεί εκ νέου.

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ με συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top