Γεννηματά: Κανείς άνθρωπος να μην εγκαταλειφθεί από τα στοιχειώδη 

Επέκρινε την κυβέρνηση ότι 400.000 πολίτες έμειναν ακάλυπτοι

Φώφη Γεννηματά

Oλοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής η οποία έγινε με τηλεδιάσκεψη.

Η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε:  

«Να μην εγκαταλειφθεί κανένας άνθρωπος χωρίς τα στοιχειώδη, ιδιαίτερα οι οικονομικά ασθενέστεροι και οι άνεργοι. Στηρίζουμε με συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους, τους επιστήμονες, τους αγρότες για να μην καταρρεύσει η  παραγωγική βάση. Διεκδικούμε το δικαίωμα στην Ελπίδα. Παλεύουμε για το σήμερα, προετοιμαζόμαστε για το αύριο».  

Αυτές είναι οι παρεμβάσεις του ΥΠΟΙΚ για αντιμετώπιση του κορωνοϊού  
 

«Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να εγκαταλειφθεί χωρίς τα στοιχειώδη για να ζήσει,  μέσα σε τέτοια κρίση», κατακρίνοντας την κυβέρνηση επειδή, άφησε «πάνω από 400.000 ακάλυπτους, μακροχρόνια ανέργους, συνταξιούχους που δεν εκδόθηκαν οι συντάξεις τους, εργαζόμενους με ελαστικές μορφές απασχόλησης. Αρνήθηκε και  την αναστολή των πλειστηριασμών Α’  κατοικίας ενώ  πιέσαμε και πετύχαμε τη μείωση της ύλης για τις πανελλαδικές εξετάσεις» ανέφερε για το ίδιο θέμα η κ. Γεννηματά.    

Η κα Γεννηματά προανήγγειλε ότι μετά το Πάσχα θα γίνει συνεδρίαση, επίσης μέσω τηλεδιάσκεψης,  του Πολιτικού Συμβουλίου και των κομματικών οργάνων.  

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στην  εισήγησή της  έκανε έναν απολογισμό των πρωτοβουλιών που πήρε και προτάσεων που κατέθεσε το Κίνημα Αλλαγής ενώ σημείωσε πως επέλεξε  να ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση, δεν κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και δεν υπέκυψε στη λογική της παροχολογίας και του δεν πληρώνω.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top