Έκτακτα μέτρα και από ΔΕΗ για τον κορωνοϊό: Τι αλλάζει

Μειώνεται το προσωπικό και ορίζεται «πλαφόν» στους πελάτες

Υποκάταστημα ΔΕΗ

Έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού λαμβάνει και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ).

Με στόχο την προστασία των υπαλλήλων της, αλλά και των καταναλωτών, η ΔΕΗ αποφασίζει να περιορίσει το προσωπικό της, που θα εργάζεται, αλλά και να βάλει πλαφόν στους πελάτες, που μπορούν να επισκεφτούν τα κατά τόπους υποκαταστήματα.

Κορωνοϊός: Πώς και ποιοι εργαζόμενοι θα λάβουν ειδική αποζημίωση

«Από σήμερα έως και τις 10 Απριλίου 2020, οι σταθμοί παραγωγής και τα ορυχεία λειτουργούν με το προσωπικό, που έχει χαρακτηρισθεί ως κρίσιμο (προσωπικό βάρδιας και το απολύτως απαραίτητο υποστηρικτικό προσωπικό). Το μη κρίσιμο υποστηρικτικό προσωπικό εναλλάσσεται σε εβδομαδιαία βάση. Το υπόλοιπο προσωπικό παραμένει σε κατ’ οίκον επιφυλακή με άμεση ετοιμότητα ενεργοποίησης και εργασία από το σπίτι (όπου είναι εφικτό)», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΕΗ.

«Τα εργοτάξια θα λειτουργούν με το ελάχιστο προσωπικό για την επίβλεψη του εργολάβου. Το λοιπό προσωπικό θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον επιφυλακή. Τα καταστήματα της ΔΕΗ θα παραμείνουν ανοικτά μόνο για τη λειτουργία των ταμείων και με ελεγχόμενη προσέλευση των πελατών, καθώς και καταγραφή τους κατά την είσοδο», σημειώνει στην ανακοίνωσή της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top