Μύκονος: Διπλές τιμές στο σουβλάκι - Άλλες για Έλληνες άλλες για ξένους!

«Καπέλο» για τους επισκέπτες από το εξωτερικό

Το είδαμε και αυτό: Καταγγελία στη Μύκονο για διπλές τιμές,  άλλες σε Έλληνες και άλλες πιο ακριβές σε ξένους!  Ο  δήμαρχος μιλά για μεμονωμένο περιστατικό,  ενώ ευτυχώς στις άλλες περιοχές της χώρας μας οι ξένοι επισκέπτες βλέπουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα. 

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ" ΚΑΠΕΛΛΟ "ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

«Διπλόπιτο»,  όνομα και πράγμα, με κάθε πίτα και διαφορετική τιμή στη Μύκονο! Έτσι τουλάχιστον καταγγέλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Eλληνίδα επισκέπτρια. 3,5 ευρώ  είδε να χρεώνεται το δικό της σουβλάκι σε γνωστό εστιατόριο του νησιού και 5 ευρώ σε αλλοδαπούς. 

Η επισκέπτρια κάλεσε την Αστυνομία η οποία σύμφωνα με την καταγγελία της δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι επαγγελματίες του κλάδου κάνουν λόγο για «ελεύθερη αγορά».  

Σε ποια τρόφιμα πέφτουν οι τιμές από τη μείωση του ΦΠΑ στο 13%

Μάλιστα,  η Eλληνίδα επισκέπτρια που έκανε τη βόλτα της στα γραφικά δρομάκια της χώρας με τους φίλους απο το Νεπάλ, κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον ιδιοκτήτη του οβελιστηρίου, όταν του επισήμανε  τον ...  διπλό κατάλογο.

«Εάν έχει συμβεί αυτό, που το ψάχνουμε, είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και σε καμιά περίπτωση  δε θίγει το σύνολο των ελευθέρων επαγγελματιών του νησιού μας. Το ερευνούμε πάντως και θα βρούμε τη λύση» δήλωσε στο Star  ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς. 

Από την  πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας  της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης Ελλάδος, Γιάννης Κουζούπης,  δήλωσε:  «Έχουμε μια ελεύθερη αγορά, ο καθένας όσο θέλει πουλάει και όσο θέλει δίνει. Στην Αθήνα δεν υπάρχουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με την ώρα στον καφέ;».  

Η επισκέπτρια στη σελίδα της στο Facebook ανέβασε και φωτογραφίες του συγκεκριμένου οβελιστηρίου στην καρδιά της αγοράς της Μυκόνου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top