Βοήθεια 2.000 ευρώ από το ΕΒΕΑ στους πληγέντες

Θα συμβάλλει οικονομικά και στην αποκατάσταση του φωτισμού

ΕΒΕΑ επιγραφή

Βοήθεια 2.000 ευρώ ανακοίνωσε ότι θα παράσχει το ΕΒΕΑ στους πληγέντες επιχειρηματίες από τις πρόσφατες πυρκαγιές επιχειρηματίες ενώ παράλληλα θα συμβάλλει οικονομικά στην αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το ΕΒΕΑ αναφέρει: 

«Το ΕΒΕΑ, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο, αρωγός στους συνανθρώπους μας, και λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που προέκυψαν στις περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές, προέβη στην παραγγελία 200 φωτιστικών δρόμων για κολώνες της ΔΕΗ καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία απεστάλησαν σήμερα κατόπιν συνεννόησης με τη Δημοτική Αρχή στο Δήμο Ραφήνας.

Ταυτόχρονα,  εντός των επόμενων ημερών θα διανείμει βοήθημα ύψους 2.000 ευρώ στις επιχειρήσεις οι οποίες υπέστησαν ζημιές στις πυρόπληκτες περιοχές. 

Οι επιχειρήσεις αυτές καλούνται να επικοινωνήσουν την Τετάρτη 1η Αυγούστου και την Πέμπτη 2 Αυγούστου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο τηλ. 210-36.22.158 στο ΕΒΕΑ (υπεύθυνη κα. Παπαδιαμαντοπούλου) προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και να ταυτοποιηθούν μέσω ΓΕΜΗ για να λάβουν την έκτακτη βοήθεια που προσφέρει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Το βοήθημα αυτό θα διατεθεί από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το ΕΒΕΑ στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: Νο 040/015702-35 με επωνυμία «ΕΒΕΑ-ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ» & με ΙΒΑΝ «GR2801100400000004001570235») και στον οποίον παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν να συνεχίσουν να καταθέτουν χρήματα τα οποία και αυτά θα διατεθούν στις πυρόπληκτες επιχειρήσεις της περιοχής».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top