Στα αζήτητα 3 εκ. ευρώ από κερδισμένους της φορολοταρίας!

Αντίστροφη μέτρηση για τη 12η κλήρωση

Νέα κλήρωση αποδείξεων θα πραγματοποιήσει αύριο το απόγευμα το υπουργείο Οικονομικών,  αλλά  υπάρχει μια λεπτομέρεια που προκαλεί αίσθηση, όπως μετέδωσε ο οικονομικός συντάκτης Γιώργος Παππούς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Πρόκειται για την φορολοταρία Νο 12, της οποίας καλώς εχόντων των πραγμάτων η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις  6 μ.μ. της Τρίτης 30/1/.

Οι φορολογούμενοι με τους προσωπικούς τους κωδικούς μπορούν να δουν μέχρι την ώρα της κλήρωσης με πόσους λαχνούς συμμετέχουν,  από τους 1 δις  που θα μπουν στην ηλεκτρονική κληρωτίδα.

1 εκ. ευρώ θα διανεμηθεί σε 1.000 τυχερούς, αλλά εντύπωση προκαλεί ότι από τις προηγούμενες κληρώσεις δεν έχει δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό ώστε να εισπράξει το  ποσό που τους αντιστοιχεί το 30% όσων έχουν κερδίσει στην κλήρωση!

Το αποτέλεσμα είναι περίπου 3 εκ. ευρώ να παραμένουν στα αζήτητα, ενώ όπως υπενθύμισε ο Γ. Παππούς,  όσοι έχουν κληρωθεί και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό έχουν προθεσμία 3 μηνών για να το πράξουν και να εισπράξουν τα κέρδη, αλλιώς αυτά θα πάνε στον πρώτο επιλαχόντα.                   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top