ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

Τι αναφέρει η απόφαση για τις καταβολές μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου μπορούν να υποβληθούν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, για όσους επιθυμούν να τους καταβληθεί μέχρι τέλος Ιανουαρίου το ποσό και όχι το... καλοκαίρι.      

Σύμφωνα με την απόφαση , η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων. Για αιτήσεις που υποβάλλονται έως 2 Ιανουαρίου 2017 και σε περίπτωση πολυκατοικίας εφόσον έχει γίνει η ενεργοποίηση πληρωμής, το ποσό επιδόματος θέρμανσης που δικαιούνται οι αιτούντες βάσει των πραγματοποιηθεισών αγορών πετρελαίου θέρμανσης καταβάλλεται έως 31 Ιανουαρίου 2017.

Για αιτήσεις που υποβάλλονται κατά το χρονικό διάστημα από 3 Ιανουαρίου έως 31 Μαΐου 2017 το ποσό επιδόματος θέρμανσης που δικαιούνται οι αιτούντες βάσει των πραγματοποιηθεισών αγορών πετρελαίου θέρμανσης, καταβάλλεται έως 30 Ιουνίου 2017, εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις.

Σε περιπτώσεις αιτήσεων όπου υπάρχουν αμφιβολίες για τις προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος, μετά τις απαραίτητες διευκρινίσεις και ελέγχους εφόσον διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι δικαιούχος, το ποσό του επιδόματος θέρμανσης δύναται να καταβάλλεται έως 13 Οκτωβρίου 2017.

Το επίδομα ανέρχεται και φέτος σε 0,25 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που προμηθεύεται κάθε δικαιούχος. Θα καταβληθεί σε περίπου 500.000 νοικοκυριά σύμφωνα με συγκεκριμένα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια και με ανώτατα όρια στα επιδοτούμενα λίτρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top