Ανοίγει η κάνουλα: Ξεκινά αύριο η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος

Περίπου 270.000 οι πρώτοι δικαιούχοι - Θα δοθεί και η ενίσχυση στους ένστολους

Ανοίγει η κάνουλα: Ξεκινά αύριο η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Την Παρασκευή ξεκινά η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση έως τις 30 Απριλίου, ενώ την ίδια μέρα θα δοθεί και η ενίσχυση στους ένστολους.

Ο αριθμός των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος ανέρχεται περίπου σε 270.000, ενώ οι ένστολοι-δικαιούχοι ανέρχονται σε 75.000.

Όσον αφορά τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από 1 έως 30 Ιουνίου (η οποία είναι η καταληκτική ημερομηνία), η καταβολή θα γίνει έως και τις 10 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομικών εμμένοντας στη στάση του για να αδειάσει τον «κουμπαρά» του κοινωνικού μερίσματος και δεδομένου ότι χιλιάδες νοικοκυριά απορρίπτονται για λίγα ευρώ, ανακοίνωσε διεύρυνση των κριτηρίων. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top