ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ η Μέρκελ από την χώρα μας!

Handelsblatt: πρέπει να χαλαρώσει τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ η Μέρκελ από την χώρα μας!

Πρώτη ανάρτηση: 06/04/2014 00:00

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ εξέφρασε την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν την παραμονή της Ελλάδας στην Eυρωζώνη, μιλώντας στο συνέδριο του CDU στο Βερολίνο.

Η κ. Μέρκελ ανέφερε ότι σήμερα χαίρεται για το γεγονός ότι δεν πρέπει να σκέπτεται καθημερινά τι θα γινόταν εάν η Ελλάδα δεν είναι πια στο ευρώ.
«Είμαι ευχαριστημένη για το γεγονός ότι αποφασίσαμε η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ», τόνισε.

Η καγκελαρίος τόνισε ακόμη ότι «η Ελλάδα διανύει έναν δύσκολο δρόμο, αλλά είμαστε στο πλάι της».

Handelsblatt: Η Μέρκελ πρέπει να χαλαρώσει τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα

Παραχωρήσεις αναφορικά με τα μέτρα λιτότητας και όχι μόνο θερμά λόγια αναμένει η γερμανική Handelsblatt από τη Γερμανίδα καγκελάριο στη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αθήνα, την ερχόμενη Παρασκευή.

H συνήθως επικριτική για τη χώρα μας εφημερίδα Handelsblatt αλλάζει ύφος και παροτρύνει τη γερμανίδα καγκελάριο, εκτός από θερμά λόγια, να προχωρήσει και σε οικονομικές παραχωρήσεις, κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα.

«Για το δικό τους συμφέρον, πρέπει οι χώρες της Ευρωζώνης να χαλαρώσουν τα μέτρα λιτότητας» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, υπενθυμίζοντας ότι την περασμένη εβδομάδα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε συζήτησε με τον Αντώνη Σαμαρά ένα νέο σχέδιο δράσης για τη χώρα μας.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top