Τη μεταμόρφωση του Αστέρα Βουλιαγμένης σχεδιάζουν οι νέοι Άραβες ιδιοκτήτες

Ξενοδοχεία επτά αστέρων και βίλες πολυτελείας για VIP επισκέπτες

Τη μεταμόρφωση του Αστέρα Βουλιαγμένης σχεδιάζουν οι  νέοι Άραβες ιδιοκτήτες

Τη μεταμόρφωση της χερσονήσου του Αστέρα της Βουλιαγμένης σε ένα νέο διεθνή πόλο έλξης τουρισμού υψηλού επιπέδου σχεδιάζουν οι Άραβες νέοι ιδιοκτήτες της έκτασης. Ξενοδοχεία επτά αστέρων και ελικοδρόμια περιλαμβάνονται στα σχέδια αναβάθμισης του.

Φράνκ Σινάτρα, Τζέιν Φόντα, Τέλης Σαβάλας αλλά και Μάργκαρετ Θάτσερ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ και Τόνι Μπλέρ. Είναι μερικοί από τους διάσημους αυτού του πλανήτη που έχουν διανυκτερεύσει στον τουριστικό παράδεισο του Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Η διάσ��μη αττική χερσόνησος περνά πολύ σύντομα και τυπικά στα χέρια του αραβικού ομίλου Jermyn Street Real Estate που έχει υποβάλει και την πιο συμφέρουσα προσφορά για την έκταση, συνολικού ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ. To διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας ανακήρηξε την Jermyn, στην οποία μετέχει και ο τουρκικός όμιλος Dogus, ως τον προτιμώμενο επενδυτή για την παραχώρηση του Αστέρα.

Μαγνήτης για τους νέους ιδιοκτήτες του Αστέρα είναι το δικαίωμα που αποκτούν για να κατασκευάσουν δέκα πολυτελείς βίλες για κροίσους πάνω στο κύμα του Σαρωνικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις βίλες θα κρατήσουν ως εξοχικές κατοικίες οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες επιχειρηματίες του ομίλου Jermyn.

Στα σχέδιά τους περιλαμβάνεται η συνολική αναβάθμιση του μοναδικού θέρετρου με την ανακαίνιση και μετατροπή σε ξενοδοχεία επτά αστέρων του Αρίων Resort and Spa που διαθέτει 123 δωμάτια και του Westin Athens με 160 δωμάτια. To ξενοδοχείο Αφροδίτη που έχει διακόψει τη λειτουργία του σχεδιάζεται να κατεδαφιστεί.

Σχεδιάζεται ακόμη η αναβάθμιση του υφιστάμενου συγκροτήματος bungalows συνολικής δυναμικότητας 58 δωματίων καθώς και της υφιστάμενης μαρίνας προκειμένου να μπορούν να ελλιμενισθούν σε αυτήν mega yachts.

Μαγνήτες για τους επισκέπτες θα είναι και η γνωστή πλαζ του Αστέρα, εστιατόρια πολυτελείας, συνεδριακές αίθουσες, βοηθητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα καθώς και το ελικοδρόμιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top