Βραζιλία: Βίασε την ανιψιά του και τη σκότωσε γιατί έκλαιγε πολύ

Σοκ από το αποτρόπαιο έγκλημα

Ένα σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε στη Βραζιλία με θύμα ένα τετράχρονο κοριτσάκι. Ο Reynaldo Rocha ομολόγησε ότι βίασε την ανιψιά του και στη συνέχεια την κρέμασε επειδή δε σταματούσε να κλαίει. 

Σοκαριστικό βίντεο: Γυναίκα έβαλε φωτιά στον σύζυγό της και τον έκαψε

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Rocha ισχυρίστηκε ότι μαζί με τη μητέρα του έβαλαν τη σορό του κοριτσιού σε μια τσάντα γεμάτη φαγητό και την πέταξαν σε μια πλαγιά κοντά στο σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο. 

Το τετράχρονο κοριτσάκι που βίασε και σκότωσε ο θείος του στη Βραζιλία

Το τετράχρονο κοριτσάκι που βίασε και σκότωσε ο θείος του στη Βραζιλία

Η τετράχρονη Kemilly Silva βρισκόταν στο σπίτι της με τα δύο αδελφάκια της, υπό τη φροντίδα του θείου και της θείας τους. Η μητέρα των παιδιών είχε φύγει από το σπίτι στις 23:00 το βράδυ για να πάει σε ένα πάρτι στη γειτονιά της. 

Βέλγιο: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του με 200 μαχαιριές

Όταν επέστρεψε στις πέντε το πρωί, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και την κόρη της να λείπει από το υπνοδωμάτιο. Στην αρχή η οικογένεια πίστευε ότι κάποιος είχε απαγάγει το κοριτσάκι και απευθύνθηκαν στην αστυνομία. 

Οι γείτονες έψαξαν όλη την περιοχή κι έφτασαν στο σπίτι του Rocha, όπου εντόπισαν το πτώμα του παιδιού μέσα στη σακούλα. Στη συνέχεια έσυραν τον άνδρα και άρχισαν να τον χτυπούν μέχρι που έφτασε η αστυνομία. 

13χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του και μετά έβγαλε selfie

Ο Rocha οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει το κοριτσάκι και ότι η μητέρα και η αδελφή του τον βοήθησαν να κρύψουν το πτώμα. 

Όπως είπε στους αστυνομικούς σκότωσε το κοριτσάκι γιατί έκλαιγε ασταμάτητα. Αρχικά προσπάθησε να του κόψει τον λαιμό, όμως στη συνέχεια αποφάσισε να το κρεμάσει. Η μητέρα του και η αδελφή του έπλυναν όλο το σπίτι για να κρύψουν τα ίχνη του παιδιού. 

Νεκρή 14χρονη που είχε απαχθεί - Πώς ο πατέρας της εμπλέκεται στην υπόθεση

Ο Rocha έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν. Στις 21 Φεβρουαρίου 2021 είχε συλληφθεί για ληστεία, μαζί με δύο ακόμα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός εφήβου. Τότε είχαν ληστέψει την τσάντα και το κινητό μιας γυναίκας στην παραλία της Ιπανέμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. 

Ρωσίδα μοντέλο κι η κόρη της βρέθηκαν νεκρές και τυλιγμένες με σεντόνια

Οι εισαγγελείς ζήτησαν την προφυλάκισή τους, αλλά ο δικαστής ενέκρινε την αποφυλάκισή τους, επειδή δεν είχαν ποινικό μητρώο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top