Ισραήλ: Άλλοι 13 όμηροι θα αφεθούν ελεύθεροι από τη Χαμάς

Το Ισραήλ έχει ήδη τα ονόματά τους - Δε θα χωριστούν μέλη οικογενειών

Ρεπορτάζ για την εμπλοκή που παρουσιάστηκε το Σάββατο 25/11 σχετικά με τη δεύτερη απελευθέρωση ομήρων από τη Χαμάς / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ακόμη 13 από τους ομήρους που κρατά η Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι σήμερα, Κυριακή, κατά την τρίτη ημέρα της εκεχειρίας, όπως μετέδωσε ο ισραηλινός ειδησεογραφικός ιστότοπος «Ynet» επικαλούμενος Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Η Χαμάς έχει παρουσιάσει στο Ισραήλ κατάλογο με τους 13 ομήρους που πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι σήμερα, μεταξύ των οποίων θα είναι και κάποιοι Αμερικανοί πολίτες, ανέφερε το «Ynet».

Ισραήλ: Απελευθερώθηκε από τη Χαμάς 9χρονη που θεωρούνταν νεκρή

Το Σάββατο, το παλαιστινιακό κίνημα απελευθέρωσε 17 ομήρους και σε αντάλλαγμα το Ισραήλ άφησε ελεύθερους 39 Παλαιστίνιους κρατούμενους.

Επανένωση οικογενειών / AP Images

Το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου επεσήμανε ότι έχει λάβει κατάλογο με τα ονόματα των ομήρων που θα αφεθούν ελεύθεροι σήμερα, αν και δεν είχε διευκρινίσει τον αριθμό τους. Το Ynet μετέδωσε ότι αυτή τη φορά δε θα χωριστούν μέλη οικογενειών, όπως συνέβη κατά τον δεύτερο γύρο απελευθερώσεων.

Μετά την απελευθέρωση μιας πρώτης ομάδας ομήρων την Παρασκευή, η Χαμάς εξακολουθεί να κρατά περίπου 200 ομήρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top