Έδειξαν «πτώματα εξωγήινων» σε ακρόαση του Κογκρέσου στο Μεξικό

Tο ένα τρίτο του DNA τους να παραμένει «άγνωστο»

Ένας ερευνητής που ασχολείται με την πιθανή ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη μας παρουσίασε στο Κογκρέσο στο Μεξικό δύο «μη ανθρώπινα πτώματα».

Σύμφωνα με τον Jaime Maussan που είναι γνωστός στη χώρα του για τις έρευνές του σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, υποστηρίζει ότι τα δύο μικρά υποτιθέμενα πτώματα εξωγήινων ανασύρθηκαν από το Κούσκο του Περού και χρονολογούνται 1.000 χρόνια πριν. Τα παρουσίασε σε ειδικά κατασκευασμένα κουτιά, που καλύπτονται από ένα τζάμι.

Πτώματα εξωγήινων σε ακρόαση του κονγκρέσου στο Μεξικό

Μάλιστα, ο ίδιος, κατέθεσε ενόρκως ότι τα μουμιοποιημένα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της «επίγειας εξέλιξής μας» και επεσήμανε ότι σχεδόν το ένα τρίτο του DNA τους παραμένει «άγνωστο».

Πτώμα εξωγήινου

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης ο Maussan έδειξε σε αξιωματούχους των ΗΠΑ και σε μέλη της μεξικανικής κυβέρνησης πολλά βίντεο με «UFO και μη αναγνωρισμένα περίεργα φαινόμενα», πριν αποκαλύψει τα υποτιθέμενα «πτώματα εξωγήινων».

«Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας... Αυτά δεν είναι όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία διατόμων (φύκια) και αργότερα απολιθώθηκαν», υποστήριξε.

Οι ισχυρισμοί του αυτοαποκαλούμενου «ουφολόγου» δεν έχουν αποδειχθεί, ενώ και στο παρελθόν υποστηρίξει θεωρίες σχετικές με εξωγήινη ζωή που στη συνέχεια καταρρίφθηκαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top