Μυστήριο με τον θάνατο 10χρονης στη Βρετανία - Αναζητείται η οικογένειά της

Ο πατέρας και η μητριά της έφυγαν στο Πακιστάν μια μέρα πριν βρεθεί η σορός

Οι αρχές ψάχνουν την οικογένειά της που διέφυγε στο Πακιστάν / Βίντεο AP

Φρίκη και αποτροπιασμό για τη δολοφονία ενός 10χρονου κοριτσιού από το Πακιστάν. Το παιδί βρέθηκε νεκρό και άγρια ξυλοκοπημένο μέσα στο σπίτι του, ενώ η οικογένειά του είχε επιστρέψει στη χώρα του.

Η μητέρα και η γιαγιά της 10χρονης Σάρα Σαρίφ δήλωσαν ότι αναγνώρισαν με δυσκολία το άτυχο παιδί, το οποίο ήταν πολύ βαριά χτυπημένο.

«Το ένα της μάγουλο ήταν πρησμένο και το άλλο ήταν μελανιασμένο. Ακόμα και τώρα, όταν κλείνω τα μάτια μου δεν μπορώ να ξεχάσω πώς ήταν το μωρό μου», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του παιδιού.

Η μικρή Σάρα είχε βρεθεί νεκρή στις 10 Αυγούστου στο σπίτι της στο Γουόκινγκ στην Αγγλία. Η αστυνομία ψάχνει να βρει τρία μέλη της οικογένειας της 10χρονης, η οποία ζούσε με τον πατέρα της, τη σύντροφό του, τον θείο της και τα πέντε αδέλφια της.

Η 10χρονη Σάρα βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της

Η 10χρονη βρέθηκε νεκρή, έχοντας σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο / Φωτογραφία από δελτίο τύπου της αστυνομίας

Όλη η οικογένεια έφυγε για το Πακιστάν στις 9 Αυγούστου, μία ημέρα πριν βρεθεί νεκρή η Σάρα.

Η αστυνομία στο Πακιστάν προσπαθεί να τους εντοπίσει για να δώσουν εξηγήσεις για τον θάνατο του κοριτσιού, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η Σάρα είχε «πολλαπλούς και εκτεταμένους τραυματισμούς», που πιθανότατα υπέστη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Η μητριά της μου είπε ότι δε θέλει να με δει και να μου μιλήσει»

Οι γονείς της Σάρα χώρισαν το 2015, με τη μητέρα να καταγγέλλει κακοποιητική συμπεριφορά. Η 10χρονη και ο μεγαλύτερος αδελφός της ζούσαν με τη μητέρα τους, όμως το 2019 το δικαστήριο αποφάσισε ότι τα παιδιά θα ζούσαν με τον πατέρα τους, παρόλο που οι δύο γονείς είχαν ίσα δικαιώματα.

Η Όλγα Σαρίφ που είναι από την Πολωνία και πλέον ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποστήριξε ότι στην αρχή μπορούσε να βλέπει τα παιδιά της τακτικά, όμως τα πράγματα στη συνέχεια άλλαξαν.

«Η μητριά τους μου έγραψε ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να με δουν και να μην τα επισκεπτώ ξανά», ισχυρίστηκε και πρόσθεσε: «Δεν είναι φυσιολογικό από τη μια στιγμή στην άλλη τα παιδιά να αλλάζουν έτσι ξαφνικά στάση και να μη θέλουν να με δουν ή να μου μιλήσουν στο τηλέφωνο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top