«Φωτιά» στα social media: Σήκωσε την δίχρονη κόρη του σαν σακούλα

Διχάζει το βίντεο που ανέβηκε στο Instagram

Καναδάς: Στο ένα χέρι oι σακούλες του σούπερ μάρκετ και στο άλλο το παιδί σαν να είναι... κι αυτό σακούλα / Φωτογραφίες από Instagram

Διχάζει το διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο ένας πατέρας φαίνεται να σηκώνει σαν... σακούλα τη δίχρονη κόρη του, μετά από ψώνια σε σούπερ μάρκετ στον Καναδά.

Εξαφάνιση Μαντλίν: Οι πρώτες εικόνες από το φράγμα που ψάχνουν τη σορό της

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο πατέρας έχει γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και έχει παρκάρει το αυτοκίνητο. Το μικρό κορίτσι έχει ξαπλώσει δίπλα στην πίσω πόρτα του οχήματος. Μένει ακίνητo και αρνείται να σηκωθεί. 

 

 

Τότε ο πατέρας, χωρίς να αντιδράσει, πιάνει το παιδί από τη μπλούζα και το σηκώνει για να το μεταφέρει στο σπίτι. Στο ένα χέρι κρατά τις σακούλες και στο άλλο το παιδί σαν να είναι... κι αυτό σακούλα.

Το βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο Κεμπέκ του Καναδά το 2018, έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας έντονες συζητήσεις στο Διαδίκτυο. Οι εικόνες προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

Πολλοί έκαναν σε σχόλια τους λόγο για «κακοποίηση». «Τα συναισθήματα των παιδιών θα πρέπει να γίνονται σεβαστά, τι ασυνείδητη πράξη», σχολίασε κάποιος, «δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που βλέπουμε», σχολίασε άλλος.

ΗΠΑ: Βοηθούσε πάπιες να περάσουν τον δρόμο και τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ωστόσο, υπήρξαν και σχόλια υπεράσπισης του πατέρα: «Mπράβο στον πατέρα, τι υπομονή πρέπει να έχει».

Η μητέρα του παιδιού είχε δηλώσει ότι στο μικρό κορίτσι αρέσει να κάνει πράγματα που προκαλούν γέλιο, εκφράζοντας την απορία της για το πώς άντεξε το ρούχο του παιδιού και δε σκίστηκε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top