11χρονος αυτοκτόνησε μέρα μεσημέρι σε εμπορικό κέντρο της Αυστραλίας

Σοκαρισμένοι γονείς και συμμαθητές

Αυτοκτονία 11χρονου Σε Εμπορικό Κέντρο Της Αυστραλίας

Ένας έφηβος έβαλε «τέλος» στη ζωή του με τραγικό τρόπο μέρα μεσημέρι, έξω από πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της Αυστραλίας.

Στο πένθος βυθίστηκε η αυστραλιανή κοινότητα Γουόλονγκονγκ, μετά την αυτοκτονία ενός εφήβου μόλις 11 ετών, έξω από εμπορικό κέντρο.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στην οδό Κέιρα, κοντά στο εμπορικό κέντρο του Γουόλονγκονγκ γύρω στις 11.15 το πρωί της Δευτέρας, μετά από αναφορές για σοβαρό τραυματισμό εφήβου.

Στο σημείο έσπευσαν πολλά οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της περιοχής, όμως ήταν ήδη αργά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του παιδιού.

Ψυχολόγοι βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και τους συμμαθητές του που είναι σοκαρισμένοι.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Υγείας και Πρόνοιας, η αυτοκτονία είναι η κύρια αιτία θανάτου μεταξύ των ατόμων ηλικίας 15-24 ετών στην Αυστραλία. Αντιπροσωπεύει το 38% των θανάτων σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα,.

Τα στοιχεία του YouGov για την πρόληψη των αυτοκτονιών βρήκε ότι το 70% των Αυστραλών έχουν βιώσει αυξημένη στρες πέρα ​​από τα φυσιολογικά επίπεδα λόγω κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2021.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top