«Ο Πούτιν έχει καρκίνο και θα πεθάνει πολύ σύντομα»

Τι αποκάλυψε πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών του Κιέβου

Ο Πούτιν Έχει Καρκίνο Και Θα Πεθάνει Λέει Ουκρανός Πράκτορας

Πληθαίνουν οι φήμες για την υγεία του Πούτιν. Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών του Κιέβου σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο και ότι σύντομα θα πεθάνει.

Πούτιν: Η Δύση χρησιμοποιεί την Ουκρανία για να καταστρέψει την Ρωσία

«Είναι άρρωστος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι σίγουρος πως έχει καρκίνο. Νομίζω ότι θα πεθάνει πολύ σύντομα. Είναι κάτι που εύχομαι να συμβεί γρήγορα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο αμερικανικό ABC για την υγεία του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Κιρίλ Μπουντάνοφ.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Δύο στοιχεία που πυροδότησαν τις φήμες για την υγεία του

Ως πηγή των πληροφοριών του, ο αρχηγός της Κύριας Διεύθυνσης Κατασκοπείας του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας άτομα από τον στενό κύκλο του Πούτιν, γεγονός που προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

Ακόμα, ο Μπουντάνοφ  προχώρησε στην έμμεση παραδοχή ότι η χώρα του σχετίζεται με τις επιθέσεις σε ρωσικές αεροπορικές βάσεις εντός της Ρωσίας, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να απαντήσει ξεκάθαρα σε αυτό, παρά μόνο μετά το τέλος του πολέμου.

Σημειώνεται ότι μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, άρχισαν να φουντώνουν οι φημές για την υγεία του Πούτιν. Μετά από κάποιες δημόσιες εμφανίσεις του στις οποίες φαίνεται να περπατάει αργά, ακούστηκαν πολλές θεωρίες, με πηγές να αναφέρουν ότι πάσχει από άνοια, καρκίνο ή ακόμα και πάρκινσον. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top