Musk: Τουιτάρει θεωρίες συνωμοσίας για την επίθεση στον σύζυγο της Πελόζι

Τι έγραψε στο Twitter ο δισεκατομμυριούχος

Δείτε το βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 29/10/22 για τη διάρρηξη στο σπίτι της Πελόζι

Ο Elon Musk έδωσε τροφή σήμερα σε μια φήμη σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο σύζυγος της Δημοκρατικής προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων βουλευτής, Νάνσι Πελόζι, καθώς η εξαγορά της πλατφόρμας από τον ιδιόμορφο δισεκατομμυριούχο πυροδοτεί φόβους για αναζωπύρωση της παραπληροφόρησης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα τα φαινόμενα να απατούν», έγραψε στο Twitter ο δισεκατομμυριούχος αναφερόμενος στην επίθεση στον Πολ Πελόζι, αναρτώντας ένα σύνδεσμο από τον συντηρητικό ιστότοπο Santa Monica Observer, ο οποίος διέδωσε μη επαληθευμένες πληροφορίες για την επίθεση στον Πελόζι. Αργότερα, διέγραψε το tweet αλλά είχε ήδη συγκεντρώσει πάνω από 100.000 likes.

Αυτό το μέσο ενημέρωσης είναι γνωστό για θεωρίες συνωμοσίας και ψευδείς πληροφορίες που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Η επίθεση στον σύζυγο της Νάνσι Πελόζι

Ο Πολ Πελόζι δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του την Παρασκευή από έναν άνδρα με σφυρί, ο οποίος στην πραγματικότητα αναζητούσε τη Νάνσι Πελόζι.

Διάρρηξη - μυστήριο στο σπίτι της Πελόζι: Χτύπησαν με σφυρί τον σύζυγό της

Ο 82χρονος Πολ Πελόζι διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κάταγμα που υπέστη στο κρανίο, ενώ τραυματίστηκε επίσης στο δεξί του χέρι. Οι γιατροί ανέφεραν πως αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top