Φρίκη στην Ιταλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του

Την περίμενε έξω από το σπίτι της και της επιτέθηκε

Μια άγρια γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ιταλία. Θύμα μια 57χρονη γυναίκα, πρώην σύντροφος γνωστού ποδοσφαιριστή, που δολοφονήθηκε άγρια με σφυρί.

Όλα συνέβησαν την Τρίτη 23 Αυγούστου. Ο 27χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής και μοντέλο από την Ανκόνα, Τζιοβάνι Παντοβάνι, είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της 57χρονης πρώην συντρόφου του, Αλεσσάντρα Ματεούτσι.  

Ιταλός ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί τη σύντροφό του'

Ο 27χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής και μοντέλο από την Ανκόνα, Τζιοβάνι Παντοβάνι

Ο 27χρονος περίμενε επί δύο ώρες στην είσοδο του κτιρίου όπου έμενε το θύμα, σε προάστιο της Μπολόνια. Νωρίτερα, είχε ταξιδέψει αεροπορικώς από τη Σικελία, όπου κατοικεί και παίζει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα.

Όταν η 57χρονη επέστρεψε στο σπίτι της γύρω στις 9.30 μ.μ (τοπική ώρα), ο νεαρός ποδοσφαιριστής την αιφνιδίασε και της επιτέθηκε. Άρχισε να τη χτυπά με τα χέρια του και στη συνέχεια με ένα σφυρί και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, τραυματίζοντας τη σοβαρά στο κεφάλι. Εκείνη τον εκλιπαρούσε να σταματήσει και φώναζε για βοήθεια.

Ιταλία - σκότωσε την πρώην του με σφυρί

Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και έσπευσαν στο σημείο να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, όσο περίμεναν να φτάσει το ασθενοφόρο.  Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, λίγα λεπτά πριν φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής περίμενε στο σημείο την αστυνομία για τη σύλληψή του. «Δε βλέπω την ώρα να έρθει η αστυνομία, θέλω να τελειώσουν όλα», ήταν τα πρώτα λόγια που ψέλλισε ο Τζιοβάνι Παντοβάνι.

Τζιοβάνι Παντοβάνι

Ιταλία: Η 57χρονη φοβόταν τον νεαρό ποδοσφαιριστή

Η αδερφή του θύματος, Στεφανία Ματεούτσι, ανέφερε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης πως η αδελφή της φοβόταν τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την ίδια, ο νεαρός δεν είχε ασκήσει ποτέ πριν σωματική βία στο θύμα, αλλά τη ζήλευε πολύ και έκανε σκηνές ζηλοτυπίας, σπάζοντας πιάτα και πετώντας της ποτήρια.

Αλεσσάντρα Ματεούτσι

Όταν εκείνη δεν του απαντούσε στο τηλέφωνο, εκείνος τηλεφωνούσε στην οικογένειά της και τους μιλούσε με προσβλητικά λόγια, σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε η αδερφή του θύματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top