Οι Τούρκοι το τερμάτισαν - Μας κατηγορούν μέχρι και για πυρκαγιές

Φωτογραφίζονται με αλυτρωτικές σημαίες στα ανοιχτά του Καστελορίζου

Όσο η χώρα μας αντιδρά στην τουρκική προκλητικότητα τόσο κορυφώνεται ο ανθελληνικός παροξυσμός από Τούρκους πολιτικούς ακόμα και των χαμηλότερων αξιωμάτων. Φωτογραφίζονται με αλυτρωτικές σημαίες ενώ κατηγορούν τη χώρα μας ακόμα και για τις φωτιές στα δάση τους.

«Turkaegean»: «Πράσινο φως» από την Ε.Ε. για κατοχύρωση ως επωνυμία

Ο αστραφτερός ελληνικός ήλιος μάλλον χτύπησε κατακέφαλα τους Τούρκους οι οποίοι το τερματίζουν  με απίστευτες ασυναρτησίες.

Ο Τζέμ Χασάνογλου Αντιδήμαρχος του Οσμάνγκαζι στην Προύσα έγραψε στο τουιτερ ότι κολύμπησε μέχρι το Καστελόριζο και φωτογραφήθηκε κρατώντας αλυτρωτική  σημαία.

Πολλοί Τούρκοι πολίτες δεν ευθυγραμμίζονται με τις πολίτικες ακρότητες. Κι όμως ο Μουσταφα Σαριγκιουλ  που άνοιξε την τουρκική σημαία μπροστά στην ελληνική βουλή ανέβασε νέο βίντεο με φόντο την Ακρόπολη και  επιστρέφοντας στην Κωνσταντινούπολη φαντασιώθηκε διάφορα κατορθώματα του στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι το... τερμάτισαν μας κατηγορούν μέχρι και για πυρκαγιές 

Την ίδια στιγμή ο Μουσταφά Ντεστιτζι  πρόεδρος του κόμματος ΒΒΡ- και μέλος της κυβερνητικής συμμαχίας στο ανθελληνικό κοκτέιλ βάζει μέσα και τη φωτιά στη Μαρμαρίδα

Όπως ο ίδιος είπε «οι περισσότερες πυρκαγιές στην Τουρκία, δυστυχώς προκλήθηκαν είτε από το ΡΚΚ, είτε από την πλευρά της Ελλάδας»

H μανία καταδίωξης τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Την εποχή του google maps και των σύγχρονων τεχνολογιών οι Τούρκοι παρουσιάζουν τον έμπορο χαλιών Μουχάμεντ Αμάρ Αμπάρα ως υπερκατάσκοπο της Ελληνικής υπηρεσίας πληροφοριών και τον μεταφέρουν με τεθωρακισμένα οχήματα.

Νέα προβοκάτσια για δήθεν «κατάσκοπο» από την Ελλάδα στήνουν οι Τούρκοι 

Ο παροξυσμός τους έχει αιτία. Είναι η ισχυρή αντίδραση της Ελλάδας σε κάθε είδους πρόκληση και η οπλική υπεροχή μας.

Ο Νουμάν Κουρτουλμούς αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ΑΚΡ λέει «Εξοπλίζοντας εδώ στην θάλασσα του Αιγαίου, τα ακριβώς αντικρυστά σε εμάς νησιά που είναι μπροστά στην μύτη μας και πρέπει να είναι μόνο για πολίτες, είναι κάτι που  δεν βοηθάει με τίποτε την περιφερειακή ειρήνη και δεν υπηρετεί την περιφερειακή ειρήνη».

Ενώ η παράνομη κατοχή του βόρειου τμήματος της Κύπρου προάγει την ειρήνη.

Δείτε εδώ όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top