Πέθανε επιβάτης ΑμεΑ στο αεροδρόμιο Gatwick γιατί δεν τον βοήθησε κανείς

Χάος στα αεροδρόμια της Μεγ. Βρετανίας: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων

αναπηρικό αμαξίδιο/ unsplash

Έντονη κατακραυγή έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία το γεγονός πως ένας επιβάτης με αναπηρία πέθανε στο αεροδρόμιο Gatwick, διότι δεν ήρθε υπάλληλος ώστε να τον βοηθήσει να αποβιβαστεί με ασφάλεια από το αεροπλάνο. Η είδηση έρχεται μετά από εβδομάδες χάους στα βρετανικά αεροδρόμια, στα οποία υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις στις πτήσεις, συχνές ακυρώσεις και γενική έλλειψη προσωπικού. 

Τρόμος σε πτήση της British Airways: Έμπαζε νερά το αεροπλάνο!

Ο άτυχος άνδρας περίμενε επί πολλή ώρα μέσα στο αεροπλάνο προκειμένου να έρθει ένας υπάλληλος από το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου και να τον βοηθήσει. Η σύζυγός του είχε ήδη κατέβει από το αεροπλάνο. Τότε, αποφάσισε να επιχειρήσει να κατέβει μόνος του. Μπήκε στον τερματικό σταθμό και έπεσε από κυλιόμενη σκάλα. Τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που δυστυχώς κατέληξε. 

Φλόριντα: Επιβάτης χωρίς εμπειρία κατάφερε να προσγειώσει αεροπλάνο

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή σε Βρετανούς και τουρίστες, οι οποίοι εδώ και εβδομάδες παρακολουθούν το χάος που εκτυλίσσεται στα αεροδρόμια της χώρας. Πολλές πτήσεις ακυρώνονται την τελευταία στιγμή, υπάρχυον συχνές και μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό για να εξυπηρετήσει τους επιβάτες. Πολλοί καταλήγουν να κοιμούνται στα αεροδρόμια, μέχρι να βρουν επιτέλους μία πτήση και να φύγουν. 

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top