Αγγλία: Pitbull κατασπάραξε 17 μηνών κοριτσάκι

Η οικογένεια είχε αποκτήσει τον σκύλο μόλις λίγες ημέρες πριν

Αγγλία: Pitbull κατασπάραξε τη 17 μηνών Bella - Rae

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς ενός μικρού κοριτσιού, που κατασπαράχθηκε από το pitbull της οικογένειας που είχαν αποκτήσει λίγες ημέρες πριν την επίθεση.

Η μόλις 17 μηνών Bella-Rae Birch δέχθηκε επίθεση από το κατοικίδιο της οικογένειας το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι τους στη λεωφόρο Bidston στο Blackbrook, St Helens του Merseyside στην Αγγλία. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς το παιδί υπέκυψε στα τραύματά του.

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ανέφερε εξουδετέρωσε τον σκύλο και τώρα ερευνούν εάν το ζώο ήταν παράνομη ράτσα, σύμφωνα με τον νόμο περί επικίνδυνων σκύλων του 1991, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του σκύλου. Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, το ζώο ήταν είτε ράτσας Staffordshire Bull Terrier, είτε Pitbull Terrier.

Η μαρτυρία μιας γειτόνισσας που έκανε ΚΑΡΠΑ στην μικρή Bella-Rae προκαλεί ανατριχίλα. Η εκπαιδευόμενη ιατρός, που μόλις είχε πάρει τα παιδιά της από το σχολείο και επέστρεφε στο σπίτι, είδε δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο και έσπευσε να δει αν μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη. Η ίδια είπε: «Άκουσα ουρλιαχτά και έτρεξα στο σημείο. Προσπάθησα να βοηθήσω. Υπήρχε κόσμος παντού. Έκλαιγαν και ούρλιαζαν. Το μωρό δεν ήταν καλά. Προσπάθησα να το βοηθήσω. Ξεκίνησα την ΚΑΡΠΑ, την οποία έκανα για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μετά ανέλαβαν οι παραϊατρικοί. Οι γονείς έκλαιγαν με αναφιλητά», είπε και επεσήμανε ότι δεν είδε εκεί τριγύρω τον σκύλο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top