Φρίκη στην Κύπρο: Νεκρό βρέφος 2,5 ετών - Συνελήφθησαν οι γονείς του

Ανθρωποκτονία βλέπουν οι Αρχές

Λίγο καιρό πριν ακόμα ένα έγκλημα είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όταν συνελήφθη η μητέρα του μικρού Ανδρέα, και ο σύντροφός της, για τον θάνατο του άτυχου παιδιού

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός βρέφους μόλις 2,5 μηνών. Οι Αρχές συνέλαβαν τους γονείς του ηλικίας 37 και 22 ετών και προχώρησαν σε ανακρίσεις. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 5 Μαρτίου το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με σπασμούς από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από εκεί, διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο της Λευκωσίας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. 

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με τον θάνατο του βρέφους – Τι έδειξε η νεκροψία

Τα ευρήματα της νεκροτομής σοκάρουν. Όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος του βρέφους προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, όπως επίσης και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νωτιαίου μυελού.

Οι ιατροδικαστές που εξέτασαν το άτυχο κοριτσάκι, απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα τραύματα να προκλήθηκαν λόγω ατυχήματος στο σπίτι. 

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, μετά τα όσα προέκυψαν από την ιατροδικαστική εξέταση, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης κατά των γονέων, οι οποίοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top