Ουκρανός πρέσβης στο Star: «Το μεγάλο λάθος του Πούτιν»

«Δεν υπάρχουν φιλο-ρώσοι αυτονομιστές, υπάρχει μόνο Ρωσική προπαγάνδα»

Όσα είπε ο Ουκρανός πρέσβης στην Ελλάδα για τις εξελίξεις στην Ουκρανία - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

«Δεν υπάρχουν φιλο-ρώσοι αυτονομιστές, υπάρχει μόνο Ρωσική προπαγάνδα». Αυτό υποστηρίζει μιλώντας αποκλειστικά στο STAR και την Κατερίνα Τσαμούρη ο Ουκρανός Πρέσβης στην Ελλάδα.

Κρίση στην Ουκρανία: Το διάγγελμα Πούτιν στον ρωσικό λαό

Δείχνοντας στον χάρτη την περιοχή που φλέγεται, εξήγησε ποιος την ελέγχει και αποκάλυψε ποιο είναι κατά τη γνώμη του το μεγάλο λάθος του Βλαντιμίρ Πούτιν

Ουκρανία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Ντονέτσκ

«Δεν είχαμε αυτό το θέμα πριν από το 2014. Η κατάσταση σε αυτά τα εδάφη δεν ελέγχεται από όπλα. Εεγχεται από την FSB, το τωρινό όνομα της πρώην KGB. Αυτοί κάνουν κουμάντο. Ο μηχανισμός της προπαγάνδας άρχισε να λειτουργεί. Τους λένε ότι χειροτερεύει η κατάσταση στην Ουκρανία και ότι πρέπει να στραφούν στη Ρωσία. Αν δεν έχεις ρεύμα, χρήματα, δε λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα... Ψάχνουν μια διέξοδο. Ζουν υπό απειλή, σε ένα "κενό ασφαλείας"», είπε χαρακτηριστικά.

Ουκρανός πρέσβης στο Star

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου του Star για το αν και πώς μπορεί να λυθεί η κατάσταση, ο Ουκρανός πρέσβης απεφάνθη ότι η εκεχειρία είναι η μόνη λύση.

«Το μεγάλο λάθος του Πούτιν»

«Η μεγάλη έκπληξη, πιστεύω, για τον Πούτιν είναι ότι οι προσπάθειές του να αποτρέψουν να μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, έφεραν πολύ αντίθετα αποτελέσματα, καθώς το 68% των Ουκρανών τάσσονται υπέρ», κατέληξε ο πρέσβης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top