Πριγκίπισσα Μάκο: Παντρεύεται έναν «κοινό θνητό» και χάνει 1 εκατ. δολάρια

Οι «Μέγκαν και Χάρι της Ιαπωνίας» βάζουν πάνω από όλα τον έρωτά τους

Έτοιμη να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της η πριγκίπισσα Μάκο / Reuters

Το ενδιαφέρον των ιαπωνικών ΜΜΕ μονοπωλεί το τελευταίο διάστημα ο επικείμενος γάμος της πριγκίπισσας Μάκο στις 26 Οκτωβρίου με τον «κοινό θνητό» Κέι Κομούρο, πρώην συμφοιτητή της, με τον οποίο διατηρεί δεσμό τα τελευταία χρόνια. 

Η 29χρονη είναι εγγονή του πρώην αυτοκράτορα Ακιχίτο και ανιψιά του νυν αυτοκράτορα Ναρουχίτο. Ωστόσο ο βασιλικός τρόπος ζωής δε βρίσκεται πια στα μελλοντικά της σχέδια. Το ζευγάρι μετά τον γάμο θέλει να συνεχίζει τη ζωή του στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου εργάζεται ο επίσης 29χρονος Κομούρο. 

Τα φλας των φωτογράφων απαθανάτισαν τον σύντροφο της πριγκίπισσας να φτάνει στο αεροδρόμιο της Ιαπωνίας την περασμένη Δευτέρα, μετά από τρία χρόνια παραμονής του στις ΗΠΑ. 

Ο 29χρονος Κέι Κομούρο

 

Τα ιαπωνικά ΜΜΕ τους αποκαλούν «Μέγκαν και Χάρι της Ιαπωνίας». Η πριγκίπισσα θα να αρνηθεί το επίδομα του ενός εκατομμυρίου που δικαιούται όταν εγκαταλείψει τις αυτοκρατορικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, ο γάμος της με τον Κομούρο σημαίνει ότι αποποιείται και του δικαιώματός της στη σειρά διαδοχής. 

Αρχικά ο αρραβώνας του ζευγαριού είχε προγραμματιστεί για το 2017, ωστόσο αναβλήθηκε εξαιτίας μιας διαφωνίας οικονομικής φύσεως μεταξύ της μητέρας του Κομούρο και του πρώην αρραβωνιαστικού της.

Σύμφωνα με το δίκτυο NHK, το ζευγάρι θα δηλώσει τον γάμο του σε τοπική κυβερνητική υπηρεσία, με τα αρχεία της αυτοκρατορικής οικογένειας να υφίστανται τις απαραίτητες προσαρμογές ώστε να φαίνεται ότι η πριγκίπισσα Μάκο αποχώρησε από αυτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top