Έγκυος προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο για να σωθεί από τον άνδρα της

Σοκάρει το βίντεο απο τη Βραζιλία

Σοκ προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει μια έγκυο στη Βραζιλία να προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο του σπιτιού της, στον δεύτερο όροφο, για να γλιτώσει από τον σύντροφό της, που την κακοποιούσε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε η Daily Mail, η 35χρονη γυναίκα την πρώτη φορά βγάζει το πόδι της έξω από το παράθυρο, όμως ο σύντροφός της την προλαβαίνει και την τραβάει μέσα στο διαμέρισμα. 

Στη συνέχεια ξαναβγαίνει στο παράθυρο και γέρνει προς τα πίσω. Εκείνος πάει από πάνω της και αρχίζει να την απειλεί. 

Το βίντεο τράβηξαν γείτονες της 35χρονης στο Ντούκε ντε Κάξιας του Ρίο ντε Τζανέιρο. 

Ήταν εκείνοι, μάλιστα, που ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον άνδρα. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι εξοργίστηκε γιατί βρήκε ένα σημείωμα που είχε γράψει η σύζυγός του, με το οποίο ζητούσε βοήθεια. 

Η γυναίκα, μιλώντας στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, είπε πως ο σύζυγός της τη χτυπούσε επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και την απειλούσε ότι θα κάνει κακό σε εκείνη και τον τετράχρονο γιο της. 

«Ήταν κτητικός και ζηλιάρης. Δε με άφηνε ούτε στον δρόμο να βγω και έχασα τη δουλειά μου», είπε, ενώ οι αστυνομικοί τόνισαν πως αν οι γείτονες δεν είχαν καλέσει την αστυνομία, το θύμα θα μπορούσε να είναι νεκρό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top