Κωνσταντινούπολη: Φούρνοι σταμάτησαν να πουλάνε ψωμί σε μη εμβολιασμένους!

Θέλουν να επεκταθεί το μέτρο σε όλη την Τουρκία

Κωνσταντινούπολη

Ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου αρτοποιών από έξι περιοχές της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε ότι αποφάσισαν να μην πουλάνε ψωμιά σε Τούρκους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί

Ο Μουσταφά Τσιτσέκ -εκπρόσωπος της περιοχής Εσενλέρ στο Επιμελητήριο Αρτοποιών- δήλωσε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να σηκώσει ένα ακόμα lockdown.

Θα μπορούν να ψωνίζουν αλλά δε θα μπορούν να αγοράζουν ψωμί οι Τούρκοι /Φωτογραφία AP Images

«Καθώς άρχισαν να αυξάνονται τα κρούσματα υποχρεωθήκαμε να το αποφασίσουμε. Αυτή τη στιγμή τα κρούσματα κορωνοϊού άρχισαν να αυξάνουν πολύ. Δε βλέπουμε με το καλό αυτή την πορεία. Για αυτόν τον λόγο εμείς θα ελέγχουμε τους πολίτες που έρχονται στους φούρνους μας αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι. Σε αυτούς που δεν είναι εμβολιασμένοι, δε θα πουλάμε ψωμί. Αυτή την απόφαση αφορά έξι περιοχές. Αυτές είναι ο: Μπακίρκιοι, Μπαγτζιλάρ, Γκουνγκόρεν, Μπαχτσελίεβλερ, Μπαϊράμπασά και Εσενλέρ, αλλά πιστεύω ότι το συντομότερο αυτή η απόφαση θα επεκταθεί και στις 39 περιοχές της Πόλης. Μάλιστα, επιδιώκουμε αυτή η απόφαση να επεκταθεί σε όλη την Τουρκία. Με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον θα προειδοποιήσουμε τους ανθρώπους μας. Διότι η Τουρκία δεν μπορεί να σηκώσει ένα ακόμα lockdown», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top