Γαλλία: Άγρια επεισόδια με μολότοφ και χημικά σε υπαίθριο rave party

Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν - Ένας 22χρονος ακρωτηριάστηκε

Επεισόδια στη δυτική Γαλλία μετά από παρέμβαση της αστυνομίας σε rave party. ap

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες στη δυτική Γαλλία, όταν άντρες της αστυνομίας επιχείρησαν να διαλύσουν ένα υπαίθριο rave party, όπου συμμετείχαν 1.500 άνθρωποι.

Κατά τη συμπλοκή πέντε χωροφύλακες τραυματίστηκαν κι ένας νεαρός ηλικίας 22 ετών έχασε το χέρι του.

rave party επεισόδια

rave party

Συνολικά 400 χωροφύλακες επιχείρησαν να σταματήσουν τους συμμετέχοντες που ήθελαν να κάνουν το πάρτι στον ιππόδρομο της κοινότητας. Η γιορτή οργανώθηκε παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, που τίθεται σε ισχύ από τις 23.00.

rave party Γαλλία

Σύμφωνα με την περιφέρεια, 1.500 άνθρωποι έδωσαν ραντεβού για ένα , rave party προς τιμή ενός νεαρού άνδρα, του Στιβ Μαία Κανίσο, που είχε πεθάνει στη Νάντη (δυτικά) πριν από δύο χρόνια κατά τη διάρκεια της Γιορτής της Μουσικής, πέφτοντας στον ποταμό Λίγηρα, τη στιγμή της επέμβασης της αστυνομίας για να διαλύσει τη συγκέντρωση.

Σύμφωνα με τις αρχές, που ερωτήθηκαν από το Γαλλικό Πρακτορείο, οι δυνάμεις επιβολής του νόμου βρέθηκαν αντιμέτωπες με «πολύ βίαια άτομα» και δέχθηκαν μεταξύ άλλων «ρίψεις βομβών μολότοφ».
«Από χθες το βράδι, δεν υπάρχει μουσική», όμως «τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό το παράνομο rave party παραμένουν στο σημείο», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα το πρωί η περιφέρεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top