Πυροβολισμοί FedEx: Τουλάχιστον οχτώ νεκροί κι αρκετοί τραυματίες

Ο δράστης φέρεται να αυτοκτόνησε

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Τουλάχιστον οχτώ άνθρωποι φέρεται να σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε εγκαταστάσεις της εταιρείας ταχυμεταφορών FedEx στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με την αστυνομία τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ο ένας από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τα τραύματα δύο ατόμων αντιμετωπίστηκαν επί τόπου και τους επιτράπηκε να πάνε στα σπίτια τους. Ο δράστης φέρεται να αυτοκόνησε. 

Η FedEx σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως συνεργάζεται με τις αρχές για να συγκεντρωθούν όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για την ένοπλη επίθεση. 

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media από το σημείο της επίθεσης, δείχνουν τον δράστη να ανοίγει πυρ στο πάρκινγκ των εγκαταστάσεων. 

 

 

Εργαζόμενος στην εταιρεία, είπε στο WISH -TV ότι είδε ένα άνδρα να κρατά όπλο, αφότου άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς. 

«Είδα έναν άνδρα να κρατά κάτι σαν αυτόματο όπλο και να πυροβολεί στα τυφλά», δήλωσε. 

 

 

Ένας ακόμα αυτόπτης μάρτυρας είπε πως η ανιψιά του ήταν στο αυτοκίνητό της όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί και πως έχει τραυματιστεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανιψιά του δεν γνώριζε τον δράστη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top