Bασίλισσα Ελισάβετ: To χριστουγεννιάτικο μήνυμά της!

«Δεν είστε μόνοι», ήταν τα πρώτα λόγια της

βασίλισσα Ελισάβετ

Το δικό της μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας έστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ μέσα από ένα βίντεο για τα Χριστούγεννα, σε μια περίοδο που ο πλανήτης δοκιμάζεται από την πανδημία.

«Δεν είστε μόνοι», ήταν τα πρώτα λόγια της βασίλισσας με τα οποία ξεκίνησε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμα. Η 94χρονη θέλησε να στείλει τη συμπαράστασή της σε όλους όσοι είναι μόνοι τις γιορτινές αυτές ημέρες.

«Εκείνο που πολλοί θέλουν για τα Χριστούγεννα είναι απλώς μια αγκαλιά, ένα άγγιγμα στο χέρι. Ακόμη όμως και τις πιο σκοτεινές νύχτες, υπάρχει ελπίδα με τη νέα ανατολή του ηλίου», είπε.

Η μακροβιότερη βασίλισσα στην ιστορία της Αγγλίας εστίασε, μεταξύ άλλων, και στην αλληλεγγύη που παρατηρήθηκε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Εξέφρασε, ακόμη, την υπερηφάνειά της για εκείνους που προσέφεραν σημαντικό έργο στις κοινότητές τους.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε εκείνους που έχασαν ένα αγαπημένο μέλος της οικογενείας ή έναν φίλο τους εξαιτίας της πανδημίας, εκφράζοντας την λύπη της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο 99χρονος σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, πέρασαν τη σημερινή ημέρα χωρίς την υπόλοιπη οικογένεια, στο κάστρο του Ουίνδσορ. Αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και πάνω από 30 χρόνια που η 94χρονη μονάρχης δεν είναι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top