Βραζιλία: Ο Μπολσονάρο βγαίνει χωρίς μάσκα έχοντας κορωνοϊό για τρίτη φορά!

Συνομίλησε με εργαζόμενους σε δρόμο κοντά στο σπίτι του

Ο Μπολσονάρο οδηγεί τη μοτοσικλέτα του και σπάει την καραντίνα του/ Reuters

Δεν φαίνεται να «βάζει μυαλό» ο Πρόεδρος της Βραζιλίας! Όντας ασθενής με κορωνοϊό για τρίτη φορά, βγήκε βόλτα με τη μοτοσικλέτα του χωρίς καν να φοράει προστατευτική μάσκα. Μάλιστα, ο Ζ. Μπολσονάρο έπιασε και έπιασε και κουβέντα σε απόσταση αναπνοής με εργαζόμενους που μάζευαν απορρίμματα κοντά στο σπίτι του στην πρωτεύουσα.

ΠΟΥ: Η πανδημία του κορωνοϊού σταμάτησε να εξαπλώνεται στη Βραζιλία

Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, τον απεικονίζουν αρχικά να μη φοράει καν κράνος, ενώ στη συνέχεια να το βάζει και να συνομιλεί με τους εργαζόμενους χωρίς να κατεβάζει καν τη ζελατίνα του.

Η γραμματεία επικοινωνίας και ενημέρωσης στο Πλανάλτου δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με το συμβάν, ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος ανάρτησε στο facebook πως αισθάνεται πολύ καλά αλλά «σχετικά στρεσαρισμένος» λόγω της καραντίνας του.

Βραζιλία: Ξανά θετικός στον κορωνοϊό ο Μπολσονάρου

Η Βραζιλία έχοντας δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα από την πανδημία, έρχεται δεύτερη στην παγκόσμια λίστα κατάταξης, με μόνο τις ΗΠΑ να την ξεπερνά σε αριθμό κρουσμάτων και θυμάτων. Μέχρι χθες, η χώρα μετρούσε πάνω από 84.000 νεκρούς και σχεδόν 2,3 εκατομμύρια κρούσματα από τον νέο κορωνοϊό. Μάλιστα, μεγάλο μέρος της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας έχει δηλώσει πως οι αριθμοί αυτοί μπορεί να είναι πολύ μικρότεροι από τους πραγματικούς.

Όσο για τις ανεύθυνες και προκλητικές κινήσεις του Προέδρου Μπολσονάρο, ο βουλευτής της Αντιπολίτευσης του Ρίο, Μαρσέλου Φρέισου, δηλώνει μέσω twitter: «Η βόλτα με τη μοτοσικλέτα αποτυπώνει την τερατωδία του, δείχνει ποιος είναι ο Μπολσονάρου και πόσο απόλυτη είναι η περιφρόνησή του για τη ζωή των Βραζιλιάνων»

Κορωνοϊός: Έκρηξη νέων κρουσμάτων και θανάτων σε Βραζιλία και ΗΠΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top