Άσχημα τα νέα για τη Νέα Υόρκη - Παρατείνεται το lockdown μέχρι τον Ιούνιο

Έχουν καταγραφεί πάνω από 20.000 νεκροί από τον κορωνοϊό

Παρατείνεται τελικά το lockdown στη Νέα Υόρκη μέχρι τις 13 Ιουνίου το lockdown, παρόλο που οι αρχικές ανακοινώσεις προέβλεπαν να λήξει στις 15 Μαΐου, καθώς ο κορωνοϊός συνεχίζει να στοιχίζει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους καθημερινά. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει πάνω από 20.000 νεκρούς.

Νέα Υόρκη: Νεκρά τρία παιδιά από το φλεγμονώδες σύνδρομο Kawasaki

Οι πέντε περιοχές που εξαιρούνται από την παράταση του περιορισμού επιτρέπεται να ξεκινήσουν και πάλι, αλλά σταδιακά, συγκεκριμένες οικονομικές δραστηριότητες.

Νέα Υόρκη: Νεκρό ένα παιδί μόλις 5 ετών από τη φλεγμωνόδη νόσο

Με τη σημερινή απόφαση για παράταση του lockdown η Πόλη της Νέας Υόρκης αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, η όποια απόφαση για χαλάρωση των μέτρων αποκλείεται να ληφθεί πριν από τα μέσα Ιουνίου. Και αν αποφασιστεί χαλάρωση των περιορισμών, αυτή θα αφορά το άνοιγμα εκ νέου των μη απαραίτητων επιχειρήσεων, όπως για παράδειγμα τα φημισμένα μουσεία της.

Ήδη οι αρχές έχουν ανακοινώσει ότι οι πισίνες θα παραμείνουν κλειστές και επιμένουν ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πουν αν τα σχολεία θα πρέπει να ξανανοίξουν τον Σεπτέμβριο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top