Υπό ανάρρωση ο Μπόρις Τζόνσον - Πότε θα αναλάβει πάλι τα καθήκοντά του

Επικοινώνησε με ξένους ηγέτες

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 10/4 τί έκανε ο Μπόρις Τζόνσον αμέσως μετά από βγήκε από την εντατική, όπου βρισκόταν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει προγραμματίσει για το απόγευμα της Τρίτης ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, μετά την περιπέτεια της υγείας του λόγω κορωνοϊού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Βρετανία: Αυξήθηκε δραματικά ο αριθμός των θυμάτων από κορωνοϊό

Ο Μπόρις Τσόνσον θα ευχαριστήσει τον Αμερικανό πρόεδρο για τις ευχές ταχείας ανάρρωσης το προηγούμενο διάστημα και θα συζητήσει μαζί του τις ενέργειες του G7, του οποίου ηγούνται αυτή τη στιγμή οι ΗΠΑ, έναντι της πανδημίας.

Τζόνσον: «Μαζί θα νικήσουμε τον κορωνοϊό» - Πάνω από 10.000 οι θάνατοι

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι επιστρέφει στα καθήκοντά του, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από τον κορωνοϊό στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς.

Ο εκπρόσωπος είπε επίσης πως ο Μπόρις Τζόνσον έστειλε συλλυπητήρια στον Καναδό ηγέτη Τζάστιν Τριντό για την πολλαπλή φονική επίθεση της Δευτέρας στο Χάλιφαξ.

Μακελειό στον Καναδά: Μεταμφιέστηκε σε αστυνομικό και εκτέλεσε 19 άτομα

Όπως επίσης έχει γίνει γνωστό, ο κ. Τζόνσον έχει συναντηθεί και είχε και τηλεφωνικές επικοινωνίες με υπουργούς και συμβούλους του από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top