Απαίτησαν την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω… φτερνίσματος

Απίστευτες σκηνές λόγω πανικού

αεροσκάφος της United

Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού προκαλεί καταστάσεις πανικού σε όλον τον κόσμο. Ενδεικτικό είναι ότι πιλότος αεροσκάφους της United Airlines προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση μετά από απαίτηση κάποιων επιβατών, γιατί κάποιος από τους συνεπιβάτες τους άρχισε να φτερνίζεται και να βήχει. 

Ιταλία όπως… Ουχάν: Επιδρομή στα σούπερ μάρκετ λόγω καραντίνας

Όλα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Το αεροσκάφος απογειώθηκε από την κομητεία Eagle του Κολοράντο με προορισμό του Newark στο Νιου Τζέρσεϊ, αλλά τελικά κατέληξε στο… Ντένβερ. 

Βουλευτές που εκτέθηκαν στον κορωνοϊό ήρθαν σε επαφή με τον Τραμπ

Τρεις από τους επιβάτες του αεροσκάφους πανικοβλήθηκαν όταν άκουσαν έναν άλλον επιβάτη να βήχει και να φτερνίζεται. Αμέσως έβγαλαν το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι ήταν φορέας κορωνοϊού και αποφάσισαν να κάνουν φασαρία. 

Άναψαν τόσο πολύ τα αίματα που για να εκτονωθεί η κατάσταση ο πιλότος προσγείωσε το αεροσκάφος στο Ντένβερ και τους άφησε να αποβιβαστούν. 

Ένας Μιλανέζος περιγράφει στο star.gr πώς «δραπέτευσε» από τη Λομβαρδία

Σύμφωνα με τη Unites Airlines, ο άνθρωπος που φτερνιζόταν δεν ήταν έκτακτο ιατρικό περιστατικό και πως η αναστάτωση προκλήθηκε από τρεις επιβάτες που έπαθαν υστερία γιατί φοβήθηκαν ότι θα κολλήσουν κορωνοϊό. 

Ο επιβάτης εξετάστηκε στο Ντένβερ από γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι είχε απλώς μια αλλεργία. 

Οι τρεις πάντως επιβάτες που διαμαρτυρήθηκαν, παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών προτίμησαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με άλλα μέσα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top