Άγιος Βαλεντίνος: Σε ρυθμούς έρωτα όλος ο πλανήτης!

Πώς τον γιόρτασαν στις πέντε ηπείρους

Τα ζαχαροπλαστεία και τα ανθοπωλεία της Αθήνας έχουν παραδοσιακά σήμερα την τιμητική τους και η αγορά χορεύει στο ρυθμό του άγιου της ερωτευμένης καρδιάς.

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου - Τι δώρο να πάρεις στον αγαπημένο σου

Στις Βρυξέλλες, οι εκδηλώσεις για τον προστάτη του έρωτα συνδυάστηκαν με την γλυκιά γεύση της σοκολάτας και την λάμψη της μόδας.

Οι δημιουργίες της υψηλής ραπτικής που παρουσιάστηκαν στα εγκαίνια του φεστιβάλ της βελγικής σοκολάτας είχαν την μοναδική ιδιαιτερότητα να περιλαμβάνουν μέρη που τρώγονται και ανάβουν τα αίματα των ερωτευμένων.

Πώς να περάσεις με ιδιαίτερο τρόπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

H Σίξτιν Αν Ντε Μολίνα, σχεδιάστρια μόδας που συμμετείχε στο φεστιβάλ, είπε: «Ήταν μια πρόκληση. Γιατί να μην δουλέψω με την σοκολάτα, ένα υλικό που μπορείς να το φας».

Στην πόλη του Μεξικό οι αρχές γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο μοιράζοντας 100.000 δωρεάν προφυλακτικά στους κατοίκους, έτσι ώστε να προωθήσουν το ασφαλές σεξ.

14 Φεβρουαρίου: Η ημερομηνία που τιμώνται παγκοσμίως υποθέσεις... καρδιάς

Όσο για εκείνους που η μέρα του έρωτα τους βρίσκει πικραμένους και χωρισμένους, ένα μπαρ στο Χόλιγουντ φροντίζει να βγάλουν το άχτι τους και να τους χρυσώσει το χάπι, οργανώνοντας πάρτι με πολλή σαμπάνια για την γιορτή του άγιου αντι – Βαλεντίνου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top