Γενοκτονία των μουσουλμάνων από νεοναζί καταγγέλλει ο Ερντογάν

Συνεχίζει την επιθετική του πολιτική εναντίον της Ευρώπης

Η επιθετική πολιτική του Ερντογάν έχεις ως στόχο τον έλεγχο  κάθε πιθανής πηγής αντίρρησης . O Τούρκος πρόεδρος προσπαθεί χρησιμοποιώντας ρητορική μίσους να αποδομήσει την Ευρώπη. Αυτή τη φορά , καταγγέλλει γενοκτονία κατά μουσουλμάνων από σταυροφόρους Νεοναζί.

Ο Ταγίπ Ερντογάν θέλει να γίνει ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης των μουσουλμάνων. Σχεδόν σε κάθε εμφάνισή του χαιρετά κάνοντας το γνωστό σήμα ραμπιά, την κίνηση με τα τέσσερα δάκτυλα όρθια και τον αντίχειρα κλεισμένο. 

Μετά τον παντουρκισμό σειρά έχει ο πανισλαμισμός . Για ακόμη μία φορά τα βάζει με την χριστιανική δύση καταγγέλλοντας ότι οι μουσουλμάνοι ανά τον κόσμο διώκονται από σύγχρονους σταυροφόρους Νεοναζί, όπως τους αποκαλεί. 

«Ο ισλαμικός πολιτισμός υποβάλλεται σε πολιτισμική γενοκτονία από δολοφονικές αγέλες, όπως ο ISIS, η Boko Haram, η Eşşebab, η FETÖ, το PKK από την μια και της θρησκευτικής άγνοιας και του της διάθεσης φανατισμού από την άλλη. Οι νεοναζί οι οποίοι είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας περιορίζουν την ζωή των μουσουλμάνων στις λεγόμενες αναπτυγμένες δημοκρατικές χώρες του κόσμου», είπε.

Φανατίζοντας τους Τούρκους μετανάστες , θέλει να αναγκάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να τον προσκυνήσει και ειδικά την Γερμανία και την Γαλλία.

Το γεγονός πως η βασιλεία της  Άνγκελα Μέρκελ  βρίσκεται στη δύση της και δεν έχει βροντερή φωνή, εξυπηρετεί τα επεκτατικά του σχέδια. Την ίδια ώρα , η κίνηση του Εμμανουέλ Μακρόν να αυστηροποιήσει το προσφυγικό πλαίσιο λειτουργεί για εκείνον ως διπλωματικός άσσος. 

Στο Λονδίνο η Τετραμερής Τουρκίας-Γερμανίας-Γαλλίας-Βρετανίας

Ο Τούρκος πρόεδρος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 3-4 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το Spiegel  , η ΕΕ σχεδιάζει κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας για τις γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top