Καθηγήτρια έκανε έρωτα με μαθητή, πυροβόλησε τον άνδρα της και αυτοκτόνησε

Δεν άντεξε τις κατηγορίες που τη βάραιναν

Η καθηγήτρια και ο σύζυγός της

Μια 63χρονη καθηγήτρια Λυκείου στη Βόρεια Καρολίνα, η οποία κατηγορήθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με έναν 17χρονο μαθητή της, βρέθηκε νεκρή δίπλα στη σορό του συζύγου της. 

H Emma Ogle, είχε συλληφθεί ανήμερα του Halloween και κατηγορήθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με μαθητή της και για άσεμνες πράξεις σε μαθητή της.

Η 63χρονη καθηγήτρια (πρώτη αριστερά) με την κόρη και τον σύζυγό της - φωτογραφία: Facebook

Φαίνεται όμως ότι η γυναίκα δεν άντεξε το βάρος των κατηγοριών εναντίον της κι έτσι αποφάσισε να σκοτώσει τον σύζυγό της Mike και μετά να αυτοκτονήσει. 

Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις 08:00 το πρωί της Τετάρτης ένας συγγενής του ζευγαριού τηλεφώνησε στην άμεση δράση και ειδοποίησε ότι η Ogle ήταν οπλισμένη και ταμπουρωμένη στο σπίτι της μαζί με τον 59χρονο σύζυγό της. 

Το συγγενικό αυτό πρόσωπο πήγε στο σπίτι του ζευγαριού γιατί ο Mike δεν είχε πάει στη δουλειά του. 

H 63χρονη καθηγήτρια

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων έφτασαν στο σημείο, εισέβαλαν στο σπίτι και βρήκαν τους δύο συζύγους νεκρούς με τραύματα από σφαίρες.

Η αστυνομία εκτιμά πως η καθηγήτρια πυροβόλησε με καραμπίνα τον σύζυγό της και μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. 

Το ζευγάρι είχε μια ενήλικη κόρη, η οποία εργάζεται ως διευθύντρια στο κατάστημα με είδη ξυλείας που διατηρούσε ο πατέρας της. 

Ο σύζυγος της 63χρονη - φωτογραφία: Facebook

Η 63χρονη φέρεται να είχε ξεκινήσει τη σχέση της με τον μαθητή της την περασμένη άνοιξη, ενώ οι σεξουαλικές επαφές τους άρχισαν το καλοκαίρι. 

Ο 17χρονος ήταν αυτός που κατήγγειλε την καθηγήτριά του, η οποία συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη. Η Ogle αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση, ύψους 10.000 δολαρίων, ενώ είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από το σχολείο, όπου εργαζόταν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top