Νεκρή σε κάδο βρέθηκε η 3χρονη που είχαν απαγάγει από πάρτι γενεθλίων

Αυτό είναι το ζευγάρι που κατηγορείται για τον φόνο της

Η 3χρονη που βρέθηκε νεκρή και το ζευγάρι που συνελήφθη

Νεκρή μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε η 3χρονη Kamille McKinney μετά από περίπου δύο εβδομάδες απεγνωσμένης αναζήτησης από την οικογένειά της και την αστυνομία.

Το κοριτσάκι που οι συγγενείς του το φώναζαν χαϊδευτικά «cupcake», έπεσε θύμα απαγωγής στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, ενώ διασκέδαζε σε πάρτι γενεθλίων που γινόταν σε εξωτερικό χώρο.

Η 3χρονη που βρέθηκε νεκρή. Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το FBI

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Mπέρμιγχαμ. Κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει την τρίχρονη Kamille να παίζει μαζί με ένα άλλο παιδάκι την μοιραία ημέρα της 12ης Οκτωβρίου, φορώντας ένα ροζ μπλουζάκι Minnie Mouse.

Κάποια στιγμή ένας άνδρας πλησιάζει τα δύο παιδάκια και τα απομακρύνει από τον χώρο. Μετά το περιστατικό μάλιστα υπήρξαν αναφορές για έναν άνδρα και μία γυναίκα που προσπαθούσαν εκείνη την ημέρα να παρασύρουν παιδάκια από το πάρτι γενεθλίων.

Από τότε κανείς δεν ξαναείδε την Kamille, έως ότου το πτώμα της ανακαλύφθηκε σε κάδο σκουπιδιών. Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου του παιδιού ή για το πόσο διάστημα ήταν νεκρό.

Η Kamille McKinney. Πηγή φωτογραφίας: Amber alert - Κamille «Cupcake» Mckinney/Facebook

Συνελήφθη ένα ζευγάρι

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες αλλά και την παρακολούθηση εικόνων από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, η αστυνομία έφτασε στα ίχνη ενός ζευγαριού που συνελήφθη στις 13 Οκτωβρίου και κρατείται ως ύποπτο για απαγωγή και για φόνο.

Πρόκειται για τον 39χρονο Patrick Stallworth και την 29χρονη Derick Brown.

O Patrick Stallworth και η Derick Brown. Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Μπέρμιγχαμ

Ο Stallworth στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για κατοχή εικόνων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, ενώ η σύντροφός του είχε κατηγορηθεί για παράβαση δικαστικής απόφασης, που είχε να κάνει με την απόπειρα απαγωγής των τριών παιδιών της από την κρατική επιμέλεια. 

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπέρμιγχαμ ανέφερε ότι οι δύο ύποπτοι «το είχαν σκεφτεί και έπραξαν αναλόγως. Βρήκαν την ευκαιρία να αρπάξουν ένα μικρό παιδί και το έκαναν». Κανένας από τους δύο υπόπτους δεν είχε κάποια σχέση με την οικογένεια της Kamille. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top