Tαπείνωσαν δημόσια την Angelina Jolie του Iράν ως «τρελό zombie»

Η συνέντευξη στη δημόσια ιρανική τηλεόραση μετά τη σύλληψη για βλασφημία

H Sahar Tabar

Μετά τη σύλληψη για «βλασφημία» η «Αngelina Jolie» του Ιράν που φέρνει πιο πολύ στη zombie εκδοχή της διάσημης ηθοποιού, εμφανίστηκε στην ιρανική τηλεόραση, δίνοντας μία συνέντευξη που προκάλεσε αντιδράσεις για τον τρόπο που την παρουσίασαν.

Η Sahar Tabar που έγινε παγκοσμίως γνωστή λόγω αυτής της εμφάνισης, φέρεται να έχει κάνει πάνω από 50 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην original Angelina Jolie.

Συνελήφθη για βλασφημία η Angelina Jolie του Ιράν

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on

 

Τα ιρανικά ΜΜΕ χρησιμοποιώντας την ως παράδειγμα προς αποφυγή και την παρουσίασαν για να δείξουν τι μπορεί να προκαλέσει στον άνθρωπο «η τρέλα του να θέλει να γίνει διάσημος στα social media». Το δημόσιο κανάλι Channel Two (IRTV2) ανέφερε ακόμα ότι έτσι καταστράφηκε η ζωή της Tabar, ενώ τη χαρακτήρισαν «zombie». Παράλληλα τόνισαν το γεγονός ότι η «Angelina Jolie» του Ιράν είναι μοναχοπαίδι και οι γονείς της έχουν χωρίσει.

Η νεαρή γυναίκα που στο παρελθόν είχε παραδεχτεί πως οι φωτογραφίες που ανέβαζε εκτός από «προϊόν»… πλαστικών ήταν και αποτέλεσμα κραυγαλέου photoshop εμφανίστηκε στην τηλεόραση με το πρόσωπο «θολό» ενώ προσπάθησε να απολογηθεί, λέγοντας πως η εμφάνισή της δεν είναι πλέον όπως στις φωτογραφίες που δημοσίευε.

Όπως εμφανίστηκε στην ιρανική δημόσια τηλεόραση

Μάλιστα διέψευσε «τα ΜΜΕ της Δύσης» που υποστήριζαν ότι τα έκανε όλα επειδή ήθελε να μοιάσει στη χολιγουντιανή σταρ και ξεκαθάρισε πως στόχος της ήταν να «μιμηθεί» τη βρετανοαμερικάνικη ταινία κινουμένων σχεδίων «Corpse Bride».

«Το όνειρο της παιδικής μου ηλικίας ήταν να γίνω διάσημη. Η μητέρα μου, μου έλεγε να σταματήσω αλλά δεν την άκουγα. Πολλές φορές οι κουβέντες ενός ξένου ή ενός φίλου μπορεί να μας φαίνονται πιο σημαντικές από αυτές των γονιών μας».

Μάλιστα ο παρουσιαστής δε δίστασε να της πει πως η χυδαιότητα στα social media παίρνει πολλά clicks.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

نابه حتی زخمی ... 😦

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on

 

Η απολογία της Sahar προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα social media, με πολλούς να εκφράζουν την οργή τους που αναγκάστηκε μετά τη σύλληψή της για «βλασφημία» και «διαφθορά» να απολογηθεί δημόσια. «Για ποιο λόγο πρέπει να το κάνει; Υπάρχει κανείς στη Βουλή να βάλει ένα τέλος σε αυτές τις βρώμικες και ανήθικες τηλεοπτικές εξομολογήσεις;» ήταν ένα από τα σχόλια.

Άλλοι δήλωσαν τη συμπάθειά τους στο πρόσωπο της 22χρονης, λέγοντας πως «το να την παρουσιάζεις έτσι στην τηλεόραση είναι ντροπιαστικό. Είναι ένα άρρωστο κορίτσι. Eλεεινός ο τρόπος που την ανάγκασαν να απολογηθεί» έγραψε ένας άλλος χρήστης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on

 

«Την έβγαλαν στην τηλεόραση λόγω του μακιγιάζ, των τατού της, αλλά και επειδή είναι παιδί χωρισμένων γονιών και βγάζει χρήματα από τη σελίδα της στο Instagram. Τώρα πείτε ότι υπάρχει ελευθερία στο Ιράν» ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που έγιναν viral.

H 22χρονη είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί στις 5 Οκτωβρίου  κατ' εντολή δικαστηρίου της Τεχεράνης το οποίο είναι αρμόδιο να δικάζει «πολιτιστικά αδικήματα και την ηθική και κοινωνική διαφθορά». Δεν έχει διευκρινιστεί πότε έγινε η σύλληψη.

Η νεαρή Ιρανή εκτός από βλασφημία, κατηγορήθηκε για υποκίνηση βίας, απόκτηση εισοδημάτων με ακατάλληλα μέσα και υποκίνηση των νέων στη διαφθορά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top