Μακελειό στο Τέξας: «Στόχος μου ήταν οι Μεξικανοί» είπε ο δράστης

Ο Πίτερ Κρούσιους κατηγορείται για τον θάνατο 22 ανθρώπων

Δείτε στο video το χρονικό της επίθεσης στο Τέξας

Τους Μεξικανούς φέρεται να είχε βάλει στόχο ο μακελάρης του Τέξας, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ 22 ανθρώπους μέσα σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο, γαζώνοντας ό,τι κινούνταν με το αυτόματο τουφέκι του.

Σύμφωνα με τη «Washington Post» που δημοσιεύει τη σχετική είδηση, στην κατοχή της έχει περιέλθει το επίσημο έγγραφο της σύλληψής του, όπου η αστυνομία σημειώνει πως ο Πάτρικ Κρούσιους ομολόγησε ότι διέπραξε την ένοπλη επίθεση. 

Μακελειό στο Τέξας: Ο δράστης… πείνασε γι’ αυτό σταμάτησε στο κατάστημα

ΗΠΑ: Οι τραγικές ιστορίες των 31 θυμάτων στις δύο ένοπλες επιθέσεις

Ο Πάτρικ Κρούσιους

«Εγώ είμαι αυτός που πυροβόλησε» είπε ο Κρούσιους στην αστυνομία, την ώρα της σύλληψής του. Ο Κρούσιους, σύμφωνα με τη Washington Post, ομολόγησε ότι στόχος του ήταν «Μεξικανοί».

Η αστυνομία έθεσε τον Κρούσιους υπό κράτηση, αφού επενέβη έπειτα από τις πληροφορίες που είχε λάβει για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματάει σε μια διασταύρωση κοντά στο Walmart. Ένας άνδρας βγήκε από το όχημα με τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε, περιγράφεται στο έγγραφο. 

«Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι άνοιξε πυρ εντός του καταστήματος χρησιμοποιώντας ένα ΑΚ-47 και πυροβόλησε εναντίον αθώων θυμάτων» έγραψε ο ντετέκτιβ Άντριαν Γκαρσία την Κυριακή, μία ημέρα μετά το μακελειό, στο επίσημο έγγραφο που συνέταξε.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top