Παιδίατρος μπλεγμένος σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Δούλευε σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αργεντινής

νοσοκομείο

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας παιδίατρος, ο οποίος εργαζόταν σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αργεντινής, εμπλέκεται σε διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. 

Ο παιδίατρος συνελήφθη στην Αργεντινή μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή και του FBI. 

 

 

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη σύλληψη του Ρικάρντο Ρούσο, ο οποίος τα τελευταία έντεκα χρόνια ήταν επικεφαλής της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Garrahan της Αργεντινής. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία για να εντοπιστούν τα μέλη του κυκλώματος χρειάστηκε να γίνουν αποκρυπτογραφήσεις σε εξελιγμένα συστήματα, τα οποία προστάτευαν εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης μεταξύ ενηλίκων και παιδιών. 

Οι αρχές, σε συνεργασία με το FBI έκαναν 40 έρευνες και κατάσχεσαν ηλεκτρονικό υλικό, όπως και πέντε όπλα. Στο σπίτι του παιδιάτρου βρέθηκαν 800 φωτογραφίες και 70 βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Ο Ρούσο κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού με παιδιά ηλικίας από έξι μηνών έως 14 ετών. 

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι ότι ορισμένα από τα βίντεο είχαν γυριστεί σε ένα ιατρείο παροχής συμβουλών, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν γυρίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν ο παιδίατρος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top