"Πυροβολούν" τον Κόρμπιν

Σοκαρισμένος δήλωσε ο Άγγλος πολιτικός από το video που κυκλοφόρησε

Οι εικόνες των στρατιωτών να πυροβολούν τον ηγέτη των εργατικών Τζέημς Κόρμπιν ανεβαίνουν στα σόσιαλ μίντια και σοκάρουν.Χαρούμενος με αυτό γράφει η λεζάντα στο σνάπτσατ.

“Είμαι σοκαρισμένος φυσικά που συνέβη κάτι τέτοιο...Ναι,ο κόσμος έχει διαφωνίες και ναι διχάζεται.Αντιμετωπιστε αυτές τις διαφωνίες με σεβασμό.Μην ξεπέφτετε σε κάτι άσχημο και βίαιο...» δήλωσε ο Τζέημς Κόρμπι. 

Το υπουργείο Αμυνας έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει ποιοί το ανεβασαν και αν είναι οι τέσσερις  αλεξιπτωτιστές που φαίνονται να διασκεδάζουν πυροβολώντας τον άγγλο πολιτικό.

Την ίδια ώρα, η Μεγάλη Βρετανία γλιτώνει πάρα τρίχα  μια άτακτη έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Βουλή των Κοινοτήτων δίνει στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι την εντολή να επιδιώξει νέα παράταση στο Brexit με μια ψήφο διαφορά.313 τα "ναι" και 312 τα "όχι"  

Η απόφαση πρέπει όμως να εγκριθεί και από την Βουλή των Λόρδων. Τον τελευταίο λόγο όμως θα έχει  η σύνοδος κορυφής των 27 ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία θα γίνει στις 10 Απριλίου, δυο μόλις ημέρες πριν την προγραμματισμένη αποχώρηση της Βρετανίας. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top