To αβυσσαλέο ντεκολτέ της βραζιλιάνας πολιτικού που έβαλε φωτιές στη Βουλή

«Οι γυναίκες έχουν στήθος και το δικό μου είναι μεγάλο»

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η εκρηκτική εμφάνιση της Ana Paula da Silva στη βουλή της Βραζιλίας.

Η 43χρονη πολιτικός γνωστή και ως Paulinha, είχε υπηρετήσει για δύο θητείες ως δήμαρχος στην περιοχή Bombinha, ενώ πλέον συνεχίζει την πολιτική της καριέρα ως βουλευτής, με πολλούς να τη θεωρούν ανερχόμενο αστέρι.

Και μπορεί πλέον να κάθεται στα έδρανα, αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να διατηρεί μία πιο… αντισυμβατική εικόνα. 

Έτσι στην πρώτη σύγκλιση της Νομοθετικής Συνέλευσης της πολιτείας Σάντα Καταρίνα, η 43χρονη πολιτικός αποφάσισε να κάνει τη διαφορά.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Instagram της, η Ana Paula da Silva επέλεξε να φορέσει ένα καυτό κόκκινο φόρεμα, με ακόμα πιο… «φλογερό» ντεκολτέ που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.

Αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί πλήθος αρνητικών σχολίων από τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ενώ στο «χορό» της κριτικής μπήκαν και οι χρήστες των social media.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primeira sessão legislativa do ano! Agora é arregaçar as mangas e trabalhar!!! ❤😍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Paula da Silva 🇧🇷 (@deputadapaulinha) στις

 

Κάποιοι απλά διαφώνησαν με τη στιλιστική της επιλογή, ενώ υπήρξαν και κάποιοι άλλοι που το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και άρχισαν τα προσβλητικά και αισχρά σχόλια. Ωστόσο η da Silva βρήκε και υποστηρικτές, οι οποίοι ανέφεραν πως σημασία έχει η δουλειά που κάνει και όχι τι φοράει για να την κάνει.

Στους επικριτές της απάντησε και η ίδια η 43χρονη πολιτικός, η οποία μέσω Instagram έγραψε:

Θα δώσω κάποιες πληροφορίες, σε όλους εκείνους που δε με γνωρίζουν. Μ΄αρέσει να ντύνομαι, το οποίο με τη σειρά του δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά μου. Δεν πρόκειται να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου επειδή έγινα βουλευτής.

Μιλώντας μάλιστα στο τοπικό κανάλι ΝCS TV, η Ana Paula da Silva αποκάλυψε πως η ομάδα της έχει κρατήσει τα προσβλητικά σχόλια για να τα χρησιμοποιήσει προκειμένου να στείλει όσους τα έκαναν στη δικαιοσύνη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chegando em Floripa, pra mais um dia de luta! Que Deus me faça de seu instrumento em favor do bem! #juntos #porSantaCatarina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Paula da Silva 🇧🇷 (@deputadapaulinha) στις

 

«Νόμιζα πως ο κόσμος θα σχολίασε το κόκκινο χρώμα, αλλά οι περισσότεροι επικεντρώθηκαν στο ντεκολτέ…Ο τρόπος που ντύνομαι είναι δικό μου πρόβλημα. Οι γυναίκες έχουν στήθος και εγώ έχω μεγάλο στήθος. Πάντα έτσι ήμουν. Το μήνυμα πέρασε. Οι γυναίκες είναι στην πολιτική και η κοινωνία πρέπει να το συνηθίσει. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα να συζητήσει το νομοθετικό σώμα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top