Ο πρώην της απήγαγε τον γιο τους και τον βρήκε 31 χρόνια μετά

Τον πήρε από την αγκαλιά της όταν ήταν μόλις 21 μηνών

πιπίλα

Μετά από 31 ολόκληρα χρόνια οι αρχές των ΗΠΑ κατάφεραν να εντοπίσουν έναν άνδρα, ο οποίος είχε απαγάγει τον γιο του από τον Καναδά και ζούσε με ψεύτικα στοιχεία στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ. 

Ο Allan Mann Jr. πλαστογράφησε πιστοποιητικά γέννησης και είχε καταφέρει να ζει στις ΗΠΑ χωρίς να κινήσει υποψίες από το 1987.

Οι αρχές όμως χάρη στην προηγμένη τεχνολογία κατάφεραν την Παρασκευή να συλλάβουν τον 66χρονο πλέον άνδρα για την απαγωγή του γιου του. 

Ο Mann ζούσε στο Βέρνον με το όνομα Hailee Randolph DeSouza. Οι καναδικές αρχές σε συνεργασία με αυτές των ΗΠΑ κατάφεραν με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας να σκιαγραφήσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, όπως είναι σήμερα και τελικά να τον εντοπίσουν. 

Ο άνδρας είχε απαγάγει τον 21 μηνών γιο του στις 24 Ιουνίου 1987 και πήγε στις ΗΠΑ για να μείνει, χρησιμοποιώντας ένα πλαστό πιστοποιητικό γέννησης του ίδιου και του παιδιού. 

Η μητέρα του 33χρονου πλέον άνδρα ειδοποιήθηκε ότι το παιδί της βρέθηκε και έφτασε από το Τορόντο στο Κονέκτικατ για να τον συναντήσει μετά από τόσα χρόνια. 

«Οι λέξεις “ο γιος σας είναι ζωντανός, τον βρήκαμε” μου έκοψαν την ανάσα», δήλωσε συγκινημένη. 

Όταν μάλιστα τον συνάντησε για πρώτη φορά τον έσφιξε στην αγκαλιά της, μη μπορώντας να πιστέψει ότι αυτό που ζει είναι αληθινό. 

«Του είπα “θεέ μου, μωρό μου” κι εκείνο που είπε “μαμά έχει τα μάτια μου”. Με αγκάλιασε και με φίλησε και μείναμε αγκαλιά για πολλή ώρα», είπε η μητέρα. 

Μητέρα και γιος κατάφεραν να επανασυνδεθούν χάρη στις μαρτυρίες 200 πολιτών για τις κινήσεις του πατέρα και περίπου 300 – 400 καταθέσεις ανθρώπων που θέλησαν να βοηθήσουν με όποια πληροφορία γνώριζαν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top